Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Alle ins- en outs over verlichte letters

Verlichte letters op gebouwen vallen enorm op. Verlichte letters zijn dan ook een ideale manier om op te vallen in jouw omgeving. Eeuwenlang werden verlichte letters gebruikt voor decoratieve doeleinden maar tegenwoordig zien we steeds vaker terug dat verlichte letters ook commercieel worden ingezet. Ben jij benieuwd naar alle ins- en outs over verlichte letters, en ook over hoe jij verlichte letters kan gebruiken voor jouw bedrijf? Lees dan snel deze blog!

 

Italiaanse invloeden

Er zijn veel diverse soorten stijlen en beletteringen opties beschikbaar. Van een verlicht briefhoofd tot aan ingewikkeldere verlichte brievenbussen. De stijlen van sommige verlichte letters vinden zelfs hun oorsprong uit Italië, uit de 14e eeuw. 

Een populair gebruik van verlichte letters is het gebruik als reclame voor interieurdecoratie. Verlichte briefhoofden kunnen een perfecte accessoires zijn om te gebruiken: zo kunnen ze een doel dienen maar vallen ze ook op. Een bekend voorbeeld is het gebruiken van verlichte letters voor een menu-display.

 

Mooi uitzicht

Een van de belangrijkste voordelen van verlichte letters is toch wel dat het er prachtig uit ziet. Verlichte letters hebben het potentieel om de inrichting van een pand aantrekkelijker te maken. Daarnaast hebben ze een relatief grote kans om meer klanten aan te trekken. Omdat verlichte letters geen speciaal soort verlichting nodig hebben, kunnen ze vrij makkelijk op veel verschillende plekken worden geïnstalleerd. Verlichte letters kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als gevelreclame, zo worden de verlichte letters een echte eyecatcher van jouw gebouw. 

 

Tijd om te gaan installeren!

Verlichte letters hebben veel verschillende voordelen. Een van de voordelen is dat het gemakkelijk te installeren is. Ook kan het bijna overal worden geïnstalleerd én is het ook nog eens zeer licht, waardoor het makkelijk kan worden gedragen. Het is belangrijk dat de verlichte letters goed worden geïnstalleerd, anders kan het voorkomen dat de licht van de letters niet werkt. Een echte aanrader voor het plaatsen van verlichte letters is het bedrijf Bosman Reklame. De medewerkers van Bosman Reklame voorziet jouw bedrijf graag van advies. Ook komen de specialisten van Bosman Reklame graag langs op locatie, zo kunnen de specialisten zelf de situatie zien en jullie voorzien van uitgebreid advies.

https://www.bosmanreklame.com