Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudig uw AOV online afsluiten: een must voor werkend Nederland

Een AOV online afsluiten is niet alleen makkelijk maar ook super belangrijk. Zeker voor ondernemers en zzp’ers is een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) van groot belang. Alhoewel iedereen hoopt het nooit mee te maken, kan er altijd iets gebeuren waardoor u tijdig of in het ergste geval, zelfs nooit meer, uw beroep kunt uitoefenen. Hierbij kunt u denken aan ziekte of een ernstig ongeluk. In deze situaties kan het lastig zijn om zowel uw bedrijf als uw privéleven financieel draaiende te houden. Het afsluiten van een online AOV is dan ook een must voor werkend Nederland.

Het belang van een AOV

Raakt u als zzp’er of zelfstandig ondernemer arbeidsongeschikt en heeft u geen AOV? Dan krijgt u geen uitkering van de overheid, maar bent u zelf verantwoordelijk voor een financiële buffer. Afhankelijk van de duur van uw arbeidsongeschiktheid, kan dit voor grote stress en problemen zorgen. Om te voorkomen dat een vervelende gebeurtenis als ziekte of een ongeluk nog eens extra moeilijk wordt, is het dan ook verstandig om een AOV te overwegen of af te sluiten. Voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering dient u een premie te betalen. Raakt u vervolgens om welke reden dan ook voor een gedeelte of volledig arbeidsongeschikt, dan krijgt u een uitkering van de verzekeraar voor iedere dag dat u arbeidsongeschikt bent. Wat u precies verzekert, kunt u zelf bepalen. Dit kunt u mede berekenen op basis van uw maandelijkse kosten en vaste lasten.

Uw AOV online afsluiten bij VEZA Verzekeringen

Het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering kan tegenwoordig gemakkelijk en snel via de computer. Bij VEZA Verzekeringen kunt u in slechts een aantal minuten zelf uw AOV online afsluiten. Dit brengt tevens een flink aantal voordelen met zich mee. Zo bespaart u namelijk flink wat geld op bemiddelings-, afsluit- en advieskosten. Daarnaast kunt u de verzekering geheel op maat samenstellen, krijgt u korting op uw zorgverzekering en bent u direct op de hoogte van de kosten. U start met het berekenen van uw premie, wat slechts twee minuutjes tijd kost. Vervolgens kunt u dan zelfstandig en eenvoudig uw AOV online afsluiten. 

https://www.vezaverzekeringen.nl/