Digitalk
Image default
Dienstverlening

Ontwikkel je maatschappelijke talenten bij ProfessionalPartners

Het maatschappelijk domein is altijd in beweging, wegens het feit dat mensen constant veranderingen in hun leven doormaken. Schulden zijn snel gemaakt en iedereen kan plotseling een zorgbehoefte ontwikkelen als gevolg van een ingrijpende gebeurtenis op de gesteldheid. Deze kwesties kunnen ertoe leiden dat je niet meer optimaal kan deelnemen aan de samenleving, waardoor je een beroep moet doen op hulp van schuldhulpverleners of WMO consulenten. Gelukkig zet ProfessionalPartners zich in om de juiste talenten op het juiste moment en de juiste plaats te alloceren.

Als WMO consulent zet jij je in om in de zorgbehoefte van cliënten te voorzien. Op basis van de gesteldheid en woonsituatie wordt een inschatting gemaakt welke zorg er nodig is en of er eventueel een beroep gedaan kan worden op hulp van familie en vrienden. Op die manier proberen gemeentes het mogelijk te maken om mensen zo lang mogelijk thuis en zelfstandig te laten wonen. Wanneer de hulp van kennissen en naasten ontoereikend blijkt te zijn, wordt er gekeken of speciaal vervoer en huishoudelijke hulp een uitkomst kunnen bieden voor de cliënt. Vervolgens is het aan de WMO consulent om een offerte aan te vragen voor de benodigde zorg en hulpmiddelen en de zorgindicaties bij te stellen waar nodig.

Niet alleen kun jij je als WMO-consulent nuttig maken in het maatschappelijk domein, maar ook schuldhulpverleners zetten zich in om mensen opnieuw deel te kunnen laten nemen aan de samenleving door schulden te verminderen. Door schulden trekken veel mensen een muur op, waardoor ze vaak alleen nog maar verder in de put raken. Om die reden doet ProfessionalPartners er alles aan om professionals zo te alloceren dat iedereen een plek in de samenleving krijgt en in zijn behoeftes wordt voorzien. Wij zorgen ervoor dat de Vacature schuldhulpverlener en Vacature WMO consulent opgevuld worden door een ware professional.

https://professionalpartners.nl/