Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Beste Digital Agency in Rotterdam

Beste Digital Agency in Rotterdam

Wat is een digital agency?

De letterlijke betekenis van digital agency is digitaal bureau. Een digital agency kan een opdrachtgever helpen met de website, online strategie of het bouwen van een applicatie. Maar tegenwoordig zijn er veel bedrijven actief in de digitale wereld. Zowel in Nederland als internationaal wordt de term ‘digital agency’ erg breed gebruikt.

Wat digital agencies doen kan dus per bureau ook verschillen. Zo’n bureau kan zich digital agency noemen, wanneer ze actief zijn in één of meerdere onderstaande digitale gebieden:

  • Strategie; zoals onderzoek, planning en advies
  • Marketing; zoals online marketing, PR en reclame
  • Technologie; zoals infrastructuur, dataverzameling en development
  • Design; U/UX design en visueel ontwerp

 

Wat doet de beste Digital Agency in Rotterdam?

Veel digital agencies zijn te vinden in de grote steden, zo ook in Rotterdam. De beste digital agency in Rotterdam bedenkt en ontwerp oplossingen die de business van hun opdrachtgever laat groeien. Ze begeleiden het bedrijf zo snel mogelijk van A tot Z in het ontwerpen van de digitale strategie, werkende prototype en het complete digitale product.

Digitale strategie

Het opstellen van een digitale strategie is de eerste stap naar het digitale succes van een bedrijf. Door eerst inzicht te krijgen in de strategie van het bedrijf, kan er vervolgens een strategie worden opgesteld. Zo worden er nieuwe digitale kansen ontwikkelt voor de toekomst. De digital agency vertaalt de visie en doelstelling van het bedrijf naar een concrete digitale strategie.

Werkend prototype

De digital agency verdiept zich in de klanten van het bedrijf, om zo een customer journey te ontwerpen waarmee het verschil gemaakt kan worden. Hierbij wordt zowel het bedrijf als de klant van het bedrijf betrokken bij het proces. Vervolgens wordt er een sterk concept van het digitale product van het bedrijf ontwikkelt.

Design van het complete product

Het complete design van digitale producten zoals sites, apps, software en shops wordt ontwikkeld door de digital agency. Zij ontwerpen ook de techniek, de interacties en de interfaces voor verschillende apparaten. Daarbij ligt de focus op het maken van conversies en dus de impact op het bedrijf en de eindgebruiker.

https://www.bitfactory.nl/