Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u benieuwd naar de stichtingskosten voor uw project?

Bij de aanvang van een bouwproject houdt u rekening met veel verschillende aspecten, waarvan één van de belangrijkste misschien wel de stichtingskosten zijn. Met een goede inschatting van het gehele kostenplaatje voorkomt u onvoorziene kosten en gaat u goed voorbereid te werk. Voor een gedegen advies wat betreft de kosten voor een bouwproject gaat u natuurlijk naar een professionele partner. Een partner die thuis is op het gebied van bouw en vastgoed en weet welke zaken er spelen. Heet u te maken met nieuwebouw, renovatie, herbestemming, beheer of sloop? DDC Consulting staat voor u klaar met een passend advies.

De exploitatiekosten voor vastgoed in kaart brengen

Voor iedere projectontwikkelaar is het van belang om, naast de stichtingskosten, een idee te hebben van de exploitatiekosten voor het vastgoed dat gebouwd gaat worden. Dankzij de veelzijdigheid van DDC Consulting bent u ook hiervoor aan het juiste adres bij deze professional. Zij helpen u om een helder inzicht te krijgen in de exploitatiekosten van vastgoed. Dit doen zij onder andere door het opstellen van onderhoudskostenplanningen, waarin staat welk onderhoud wanneer en tegen welke kosten geleverd dienen te worden. Hierbij hoort tevens een gedegen onderhoudsstrategie, het voeren van energiebeheer en de ondersteuning bij het opstellen van een Service Level Agreement.

Alles wat u nodig heeft bij één adviesbureau

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van bouw en vastgoed is DDC Consulting dé partner voor iedereen die in de vastgoedwereld zit. Alle projecten van dit adviesbureau staan bovendien in het teken van duurzaamheid, samenwerking, integriteit en klantgerichtheid. Wilt u een gedegen advies ontvangen wat betreft stichtingskosten of exploitatiekosten wat betreft vastgoed? Dan bent u hier verzekerd van een advies op basis van deze kernwaarden. Voor ieder project in de bouw of vastgoed bent u aan het juiste adres bij deze professionele partner. Waar wacht u nog op? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor u!