Digitalk
Image default
Winkelen

Doe er je voordeel mee, inversteer in een elektrische cv…

Doe er je voordeel mee, inversteer in een elektrische cv…

Overstappen van gas naar all- electric, het moet er toch een keer van komen. Waar de een is al helemaal overstag is, twijfelt de ander nog over de kosten. Maar een elektrische CV is zo gek nog niet, een elektrische cv raakt niet vervuild door verbranding van gas, is zo goed als onderhoudsvrij én slijt nauwelijks. Duurzaam in het kwadraad dus.
De kans op koolmonoxidevergiftiging met een elektrische cv is uitgesloten, de koolmonoxidemelder kan naar weg en die ontsierende pijpen op je dak zijn ook verleden tijd.

De overstap naar all electric wint echter wel degelijk aan populairiteit en het wordt ook steeds gemakkelijker door het groeiende aanbod elektrisch aangedreven apparaten en hernieuwde kennis.

 

Verduurzamen is voor iedereen belangrijk, dus waarom zullen we er de voordelen niet van in gaan zien?  

Hier zijn de pluspunten van een elektrische CV:

  • Super stil. Zeker vergeleken met een warmtepomp
  • Gusntig qua prijs
  • Onderhoudsvrij
  • Geen rookgasafvoer nodig
  • Geen kans op CO2 vergiftiging, dus veilig in gebruik
  • Werkt ideaal in combinatie met een elektrische boiler of een doorstroomapparaat
  • Je huidige radiatoren en/of vloerverwarming kunnen gewoon blijven zitten
  • Een gasketel is eenvoudig zelf te verwisselen voor een elektrisch model

 

 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu bieden ze al jaren elektrisch aangedreven apparatuur aan en zij zijn laaiend enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen omtrend elektrische cv’s.

De elektrische cv’s die zij verkopen zijn van de bekende merken Elterm en DAT. De techniek is ontzettend eenvoudig, er maximale besparingen zijn te behalen en je hebt er ontzettend lang plezier van.
CV’s worden gebruikt voor de verwarming van vloeren en radiatoren, dus niet voor je douche- en kraanwater, hiervoor gebruik je elektrische boilers.

De elektrische CV werkt met een spanningsloze niet modulerende thermostaat. Dit houd in dat het een eenvoudige analoge aan/uit termostaat is en kan voor een klein bedrag worden bijbestelt, net als een vuilafscheider, deze zorgt ervoor dat CV water niet terug kan lopen in de A klasse pomp.

De Elterm elektrische CV ketel bij elektrischeboiler.eu is te koop in verschillende uitvoeringen; 

4KW (tot 50m2), 6 KW (tot 70 m2), 9KW (tot 110m2), 12 KW(tot 150 m2), 18 KW(tot 220 m2), 24 KW(tot 300 m2). 
En het vermogen is makkelijk handmatig in te stellen op 33% 66% of 100%.

Voor alle informatie kun je terecht op de website van elektrischeboiler.eu of neem een kijkje in de showroom ter plaatse en stel al je vragen over de aanschaf en werking van oa elektrische boilers, elektrische kachels en doorstroomapparaten.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/