Digitalk
Image default
Webdesign

Een WordPress website laten maken is het beste wat u kunt doen!

Een WordPress website laten maken is het beste wat u kunt doen!

WordPress is een zeer compleet en goed werkend content management systeem. Content Management Systeem wordt afgekort naar CMS en is eigenlijk het systeem waar een website op draait. Wij van Webactueel zijn zeer blij met het CMS van WordPress. Wij werken al ruim 6 jaar met WordPress en kunnen dankzij deze CMS de mooiste websites maken. Maar mooi is natuurlijk niet als enige belangrijk. Naast de uitstraling dient een website ook goed te functioneren en gebruiksvriendelijk te zijn. En ook deze kwaliteiten vinden wij terug in WordPress. Wilt u een nieuwe website laten maken? Doe dat dan in WordPress!

Wij van Webactueel maken de ultieme WordPress website voor u

Een goed werkende en mooi uitziende WordPress website laten maken duurt ongeveer 3 weken bij Webactueel. Wij gebruiken geen standaard templates maar bouwen een website vanaf een geheel lege pagina voor u op. Dat betekend dat u echt een unieke website krijgt. Een website die nooit eerder gebouwd is en waar u met uw onderneming zeer veel profijt van zult hebben. Als bonus krijgt u nadat uw website volledig naar wens is afgeleverd, een zoekwoordenonderzoek ter waarde van € 450,- excl. BTW gratis. U weet dan ook direct waar uw kansen liggen op het gebied van zoekmachine marketing.

Een uitgebreid gratis en vrijblijvend intake gesprek bij Webactueel

Uiteraard begrijpen wij dat u eerst een kennismakingsgesprek wilt met ons, om te kijken of we daadwerkelijk aan uw wensen kunnen voldoen. Daarom plannen wij altijd een gratis en vrijblijvend intake gesprek met u. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken en brainstormen we samen over de informatie en de functionaliteiten die uw nieuwe website dient te bevatten. Aan het einde van het intake gesprek hebben wij voldoende informatie vergaard om u een prijsopgave te geven voor het laten maken van een nieuwe website. Met deze gegevens kunt u rustig naar huis gaan en later beslissen of wij degene zijn die uw nieuwe website mogen gaan maken. U zit na het intake gesprek dus nergens aan vast, het is een vrijblijvend en gratis gesprek.

Wat is er allemaal mogelijk met een WordPress website

Voordat u een intake gesprek heeft bij ons is het wellicht fijn dat u weet dat eigenlijk alles mogelijk is met een WordPress website. Door de tienduizenden plugins kunnen wij alle denkbare functionaliteiten toevoegen aan uw nieuwe website. Voor u de opdracht: welke functionaliteiten zijn werkelijk van belang voor uw nieuwe website. Wilt u sociale media integreren, blogberichten plaatsen, tabellen met prijzen weergeven of een hele webshop toevoegen. Laat het ons weten in het intake gesprek en wij voegen de juiste plugins voor u toe. Heeft u nog vragen over onze diensten dan kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

https://webactueel.nl/