Digitalk
Image default
Vervoer en transport

Rolstoeltaxi huren bij Noot

Zit u in een rolstoel en bent u het thuiszitten ook zo zat en wilt u graag een dagje uit? Of zit uw kind in een rolstoel en heeft u geen idee hoe hij/zij nu naar school moet? Vanaf nu zijn deze problemen opgelost! Wij van Noot verhuren comfortabele rolstoeltaxi’s inclusief chauffeur zodat wij u naar elke gewenste bestemming in Nederland kunnen vervoeren!

Wat kan u zich voorstellen bij zo’n rolstoeltaxi?

Wij zijn vooral actief in de provincies Utrecht en Gelderland. Aangezien wij dagelijks met zo’n 640 personen- en bestelbusjes rijden, is de kans groot dat u vast wel is een busje van Noot heeft gezien. Maar hoe ziet het er van binnen eigenlijk uit? In onze rolstoelbusjes is er plaats voor 4 rolstoelen en er kunnen dan eventueel ook nog een aantal begeleiders mee. Elke rolstoel is voorzien van een hydraulische lift, wat het voor u en voor onze chauffeurs makkelijk maakt om in of uit de rolstoeltaxi te komen. Heeft u een scootmobiel en wilt u deze meenemen? Dat kan dan als bagage. U zit dan zelf in een rolstoel of op een stoel.

De chauffeurs van de rolstoeltaxi’s

De chauffeurs die de rolstoeltaxi’s of de rolstoeltouringcars besturen zijn allemaal in het bezit van een speciale opleiding voor rolstoelvervoer. Dit is bij ons verplicht omdat wij veiligheid uiteraard voorop stellen. Om er voor te zorgen dat u de chauffeur kunt vertrouwen verteld hij precies wat hij aan het doen is en wat hij gaat doen. Ook weten zij precies hoe zij de rolstoel op een goede manier kunnen vastzetten zodat u niet verschuift onder het rijden. Uiteraard rijden onze chauffeurs op een rustige manier, gaan langzaam over drempels en rustig in de bochten zodat u de taxirit op een prettige manier ervaart.

Op onze site ( www.noot.nl ) kunt u –uiteraard geheel vrijblijvend- een offerte aanvragen voor de rolstoeltaxi. Wij proberen hierop zo snel mogelijk te reageren zodat u snel duidelijkheid heeft. Voor verdere informatie verwijzen wij u ook naar onze site waar alles nogmaals uitgebreid staat. Ook kan u op onze site recensies lezen van andere (tevreden) klanten zodat u weet wat u kan verwachten van ons.