Digitalk
Image default
Vakantie

Op reis naar Nepal

Ben je opzoek naar een mooie reisbestemming? Kijk eens op kras reizen of op 333travel voor inspiratie. Tegenwoordig hoor je steeds vaker dat mensen gaan backpacken. Vooral mensen die net afgestudeerd zijn en een lange reis willen maken kiezen ervoor om te gaan backpacken. Azië is hier een erg populaire bestemming voor. Wat een echte aanrader is om te gaan backpacken is het land Nepal. Dit land ligt in het Himalaya gebied. Het ligt tussen China en India in. In dit land vind je heel veel apen en veel tempels. De tempels zijn allemaal boeddhistische tempels. Dat komt omdat in Nepal veel mensen in Buddha geloven. In dit artikel vertel ik wat de mooiste plekken zijn om te bezoeken in Nepal.

 

Olifant safari

 

In Nepal is het mogelijk om een olifanten safari te doen. In deze safari kun je heel veel olifanten spotten. Je kan ze van heel dichtbij bezichtigen. Tijdens de safari vind je ook nog andere wilde dieren. Er zijn natuurlijk veel apen en nog krokodillen en mooie vogels. Tijdens deze safari komt je werkelijk alle prachtige dieren tegen.

 

Mount everest

 

In Nepal vind je ook de hoogste berg van de wereld, de Mount Everest. En de hoogste berg ter wereld moet je natuurlijk wel bezoeken als je in de buurt bent. Je moet wel lichamelijk een goede conditie hebben om deze berg te beklimmen. Je moet echt jaren hebben getraind wil je deze berg kunnen beklimmen. Je kunt er dus beter voor kiezen om een rondvlucht te maken over deze berg. Op die manier kun je hem wel mooi zien en heb je een prachtig uitzicht. Als je de berg wilt beklimmen dan moet je toch echt een paar jaar gaat trainen.

 

Kathemandu

Kathemandu is een heel groot paleis wat vroeger een koninklijk paleis was. Het was vroeger een paleis waardoor het er nu heel massaal en chique uit ziet. In het paleis vind je ook sporten van een schietpartij. Een jonge prins schoot hier bijna zijn hele familie dood. Je kunt er nog steeds een duistere sfeer voelen, maar het is wel indrukwekkend om te bezoeken.

 

http://www.dalreizen.nl