Digitalk
Image default
Vakantie

Motorreis Noordkaap, Noorwegen een geweldig land voor motorrijders

Motorreis Noordkaap. Dat is het hele grote doel waar onze drie motorvrienden uit Erp naar toe werken. Op alle mogelijke manieren want het doel heiligt de middelen. Hoewel wat Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en Jo op zijn Duitse BMW vandaag gaan doen past zeer goed in de voorbereiding. Het is een hele mooie zaterdag, de dag voor moederdag. De dag voor moederdag is al vele jaren lang een heel drukke dag voor de plaatselijke bloemist in Erp, Ad van de Bos. Motorreis Noordkaap. 

Voor de sportliefhebbers, bezoek het Bislet stadion in Oslo

Motorreis Noordkaap. Deze bloemist Ad van de Bos heeft altijd een zeer drukke dag, de dag voor moederdag. Daarom heeft hij een afspraak gemaakt met Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en Jo op zijn Duitse BMW. Ad van de Bos heeft met Bertus, Tinus en Jo afgesproken dat zij zich om negen uur in de ochtend zullen melden bij de deur van de winkel. Het is inmiddels al bijna vijf minuten voor negen en de bloemist Ad van de Bos begint nu toch wel een beetje nerveus te worden. Motorreis Noordkaap. 

Geniet van de rust en de van de ruimte

Motorreis Noordkaap. Zullen ze inderdaad wel komen, zullen ze echt komen opdagen? Op deze drukste dag van het hele jaar kan hij de zeer goede hulp van Bertus, Tinus en Jo absoluut niet missen. Aan de andere kant waar maakt hij zich eigenlijk zo druk over? Dat is toch helemaal niet nodig want Bertus op zijn Norton, Tinus op zijn BSA en Jo op zijn Duitse BMW komen hun afspraken altijd bijzonder goed na. Het is bijna negen uur en bloemist Ad van de Bos hoort het drietal aan komen. Motorreis Noordkaap.