Digitalk
Image default
Mode en Kleding

De meest stijlvolle telefoonhoesjes van 2020: Casimoda!

Onze telefoon is tegenwoordig niet alleen een manier om in contact te blijven met anderen, maar is ook een heus fashion item geworden. Met verschillende hoesjes kun jij ervoor zorgen dat jouw telefoon helemaal past bij je outfit of bij je mood. Maar waar kun je eigenlijk uit kiezen? En welke stijlen zijn er nu precies in? Wij hebben hieronder de trends van 2020 voor je neergezet.

Stay clear: laat je telefoon stralen met een doorzichtig hoesje

Soms zijn onze telefoons zelf gewoon al mooi genoeg. Tegenwoordig zien we al helemaal de meest sleek en hippe designs voorbijkomen. Natuurlijk blijft het wel verstandig om je telefoon te beschermen tegen krasjes en schade als je hem zou laten vallen. Kies daarom voor een compleet doorzichtig hoesje om je telefoon. Bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S20 hoesje van Casimoda. Chique, makkelijk en helemaal hip!

Go green: wees goed voor het milieu met deze duurzame hoesjes

Duurzaamheid is een onderwerp dat alleen maar groter en groter wordt de laatste jaren. Je kunt al op een hele makkelijke manier bijdragen aan het milieu door duurzame materialen te gebruiken in je huis, bijvoorbeeld, of voor je kleding. Zelfs sommige telefoonhoesjes worden tegenwoordig duurzaam geproduceerd. Dus draag je steentje bij en kies voor een stijlvol maar duurzaam hoesje om je telefoon.

More is more: kies voor kleur, kleur en nog eens kleur

Niets maakt je toch vrolijker dan heel veel felle kleuren. Allerlei verschillende tinten rood en roze bijvoorbeeld. Of juist allerlei contrasterende kleuren bij elkaar. Kies voor een design dat helemaal past bij hoe jij je vandaag voelt. Of match de kleur van je telefoonhoesje bij de kleur van die nieuwe trui die je hebt gekocht. Voor welke kleur ga jij vandaag?

https://www.casimoda.nl/