Digitalk
Image default
Marketing

Wist je dat boilers met een anti- kalk functie zorgen voor een gezonde soepele huid?

Wist je dat boilers met een anti- kalk functie zorgen voor een gezonde soepele huid?

Een droge huid of eczeem is onaangenaam en wordt dikwijls veroorzaakt door (te) hard water. Hard water is slecht voor huid en haar aangezien calcium- en magnesiumdeeltjes irriterend en uitdrogend werken. Deze calcium- en magnesiumdeeltjes bepalen de hardheid van het water. 

Een elektrische boiler met anti- kalk functie is the bussiness en de oplossing voor deze problemen. Bovendien ook meteen beter voor het  behoudt van je boiler want door deze functie kan de boiler zijn werk beter blijven doen doordat kalk zich niet kan hechten en zo bespaar je ook meteen maximaal op de onderhoudskosten.

Maar wat houd dat nu in, een boiler met anti- kalk functie? Anti- kalk boilers zijn boilers met een droge weerstand, wat zoveel wil zeggen, dat, de verwarmingselementen in deze boilers met dit systeem niet direct in contact met het water komen en kunnen zodoende dus ook niet aangetast worden door kalk in het water en hoeven daarom ook niet vervangen en/of schoongemaakt te worden!

De nieuwe anti- kalk elektrische boilers van het merk DAT, de DAT Aparici Eficiente Plus is zo een boiler.

Deze DAT elektrische boilers zijn uitgerust met twee tanks, dit zorgt ervoor dat er minder warmte verlies plaatsvind en is er minder menging met het inkomende koude water, dat weer scheelt weer in opwarmtijd. De boiler is dus zeer energiezuinig wat resulteert in een energielabel B.

De DAT boilers zijn energiezuinige en ook zeer betaalbare elektrische boilers en zijn verkrijgbaar via de website van elektrischeboiler.eu. Andere merken elektrische boilers die daar te koop zijn; Wesen, Ariston en Lemet, deze boilers hebben ook allemaal een energielabel A of B. 

 

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je sowieso de beste deals voor elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv’s, combi cv’s en zelfs anti- kalk magneten. 

 

 

Alle producten op deze website zijn enorm scherp geprijst doordat zij groot inkopen, alles is op voorraad, dus kan je alles de volgende dag in huis hebben, maar ook afhalen op het depot is mogelijk. Kan je direct al je vragen stellen aan de vakmensen ter plaatse.

De website zelf is overzichtelijk met Nederlandstalige handleidingen bij ieder product. Makkelijk een keuze maken kan met de on-line calculator voor een boiler of cv, zodat zie je snel ziet wat voor jou de beste optie is. 

 Ga eens kijken op deze website en laat je adviseren door de vakmensen van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/