Digitalk
Image default
Financieel

Geld verdienen zonder te werken?

Financieel onafhankelijk worden is wel de droom van iedereen. Mensen willen vaak zoveel mogelijk geld verdienen en willen hier alles voor doen. Het lijkt dan ook net alsof bijna iedereen tegenwoordig is of wil beginnen in de crypto. Maar wat is crypto eigenlijk en waar komt dit vandaan? Je leest er alles over in deze blog.

 

De geschiedenis van Crypto

De letterlijke vertaling van crypto is versleuteld geld, crypto is dan ook niet zichtbaar zoals de munten en biljetten die we normaal kennen. We hebben crypto leren kennen tijdens de crisis van 2009. Toen de meeste Amerikaanse financiële instellingen bezweken onder de crisis werd er een document naar buiten gebracht die de wereld voorgoed zou veranderen, de cryptomunt de Bitcoin. De crypto werd gepresenteerd als tegenhanger van het tastbare geld, een perfecte timing zeker omdat er grote banken met biljetten en al omvielen. En tot op de dag van vandaag is crypto dus nog steeds enorm populair en wordt het steeds meer gebruikt als een wettig betaalmiddel. Het is dus niet alleen maar interessant voor investeerders maar ook voor de gewone werkende mensen.

 

Het crypto nieuws

Maar waarom zou jij aan crypto moeten beginnen? Allereerst hoeven er geen banken of transactiekosten aan te pas komen. Je kunt met crypto betalen zonder transactie kosten en aangezien het een internationaal betaalmiddel is zijn er ook geen wisselkoersen. Daarnaast kun je blijven speculeren of eventuele stijgingen of dalingen, stap je op het juiste moment in en verkoop je je crypto als de waarde stijgt? Dan kun je een mooie winst binnenslepen. Het is wel belangrijk dat je je hierover informeert en het crypto nieuws goed in de gaten houd. Je haalt er dus flink wat rendement uit maar je moet er wel tijd in investeren om er onderzoek naar te doen. Desondanks is het geheel veilig en kun je je crypto goed beveiligen.

https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/hoe-word-je-financieel-onafhankelijk/