Digitalk
Image default
Electronica en Computers

Huren van audiovisuele apparatuur

Soms kan het voorkomen dat je een evenement moet organiseren waarbij je audiovisuele apparatuur nodig hebt. Dat kan bijvoorbeeld geluidsapparatuur zijn, een videowall of een omroepinstallatie. Gebeurt het regelmatig dat je dit soort apparatuur nodig hebt, dan is aanschaf uiteraard slim. Maar voor incidentele gevallen is het vele malen gunstiger om deze apparatuur te huren. Huren heeft talloze voordelen. Geen investering, geen opslag en geen onderhoud. De juiste verhuurders van deze vaak kostbare apparatuur zorgen voor het leveren op locatie en breken vaak de opstelling ook weer voor je af.

Welke mogelijkheden zijn er

Een van de activiteiten waarbij eenmalig apparatuur nodig is, is op beurzen. Vooral op deze evenementen wilt u duidelijk laten zien wie u bent en wat u doet. Een mooie eyecatcher voor zo’n evenement is een videowall. De wall bestaat uit verschillende aaneengekoppelde beeldschermen zodat er één groot scherm ontstaat. Hoe groter, hoe opvallender. Via zo’n wall kunt u gerust rekenen op veel aandacht, want hij is niet te missen. Huren van een videowall heeft als voordeel dat de apparatuur wordt opgebouwd en naderhand afgebouwd en veilig wordt getransporteerd. Ook de hardware en software worden door de verhuurder verzorgd. Zij zorgen voor een probleemloze werking. Een videowall is een spectaculaire manier van marketing bedrijven.

Geluidsinstallaties

Ook geluidsinstallaties worden vaak verhuurd. Een symposium of een landelijke vergadering kan niet zonder goed werkend geluid. Door er een te huren zorgt de verhuurder ervoor dat alle technische aspecten om de audio heen worden geregeld. Aansluiting wordt verzorgd en werking wordt getest. Zeker bij eendaagse bijeenkomsten zal de verhuurder altijd in de buurt blijven van de installatie. Tenslotte ka een niet goed werkende geluidsinstallatie uw presentatie verpesten, dus het is van cruciaal belang dat alles perfect werkt. Ook hier geldt dat je er geen omkijken naar hebt, mits je kiest voor een betrouwbare verhuurder.

 

http://www.jfad.nl