Digitalk
Image default
Dienstverlening

Voor werkzaamheden aan de cementdekvloer schakelt u een specialist in

Veel woningen zijn tegenwoordig voorzien van een cementdekvloer. Wellicht heeft u al wel eens gehoord van het ‘wapenen van een cementdekvloer’. Deze wapening verstevigt de cementdekvloer zodat er vrijwel geen risico is op krimpscheuren. Het resultaat is dat de vloer een stuk zwaarder belast kan worden, omdat het risico tot scheuren tot wel 70% wordt teruggebracht. Professionals op het gebied van vloeren raden een wapening in een cementdekvloer aan wanneer de vloer zichtbaar gaat blijven of wanneer er enkel een (dunne) coating wordt aangebracht. Als u wilt weten of het verstandig is om een cementdekvloer te wapenen, vraag dan eens meer informatie aan bij Multi Vloeren Brabant in Boekel.

Zelf het infrezen van een vloerverwarming is mogelijk

Bent u erover aan het nadenken om een vloerverwarming in uw woning of bedrijfspand te laten aanleggen? Dat is een zeer verstandige keuze! U kiest voor een lagere energierekening, een gezonder binnenklimaat en een evenredige verdeling van de warmte in de ruimte. Wat zeer belangrijk is voor het goed aanleggen van een vloerverwarming is dat het infrezen op een goede manier gebeurt. Het is namelijk van belang dat het mechanisme van de vloerverwarming goed zijn werk kan doen, ook wanneer het buiten warm of koud is. Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om ook koud water door de vloerverwarming te laten stromen, dus dat het extra verkoeling biedt in de steeds warmere zomers? De mogelijkheden zijn eindeloos als de vloerverwarming infrezen door een expert wordt gedaan!

Neem contact op met de experts op het gebied van vloeren

Wilt u ook een kwaliteitsvloer? Schakel dan de experts van Multi Vloeren Brabant uit Boekel in voor het wapenen van een cementdekvloer of het infrezen en aanleggen van de vloerverwarming. Op de website vindt u alle contactinformatie zodat u snel met deze professionals in contact kunt komen. Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan voor uw klus aan de vloer.