Digitalk
Image default
Dienstverlening

Gezocht: autogarage Helmond

Ja, het is weer zover, tijd voor de APK. De vorige keer was er niks aan de hand en kwam mijn auto makkelijk door de APK. Maar nu hoor ik elke keer wat rammelen in mijn auto dus ben benieuwd wat er aan de hand is. Ik ging altijd naar autogarage bij ons om de hoek alleen deze is failliet verklaard en daar kunnen we dus niet meer heen. Ik ben nu dus op zoek naar een autogarage Helmond. Het moet wel een goed bedrijf zijn met veel ervaring. Dit vind ik wel belangrijk want sommige gasten die zeggen gewoon dat er iets aan de hand is terwijl het helemaal niet zo is. Dit doen ze dan uiteraard alleen maar om geld te trekken. Ik wil dus een goede en ervaren autogarage Helmond.

 

Googelen op autogarage Helmond

Ik ging dus het internet op en vond heel wat bedrijven die een APK uit konden voeren. Ik vergeleek eerst een aantal websites zodat ik niet belazerd zou worden of te veel zou betalen terwijl ik ergens anders veel goedkoper uit was. Toen ik alles had vergeleken bleef er eigenlijk maar een echt goed bedrijf over en dat was autobedrijf Marco van Hoof. Dit bedrijf valt ook onder het netwerk van AD autobedrijven. Dit is een netwerk met heel veel verschillende autobedrijven en hier kun je je alleen bij aansluiten als je echt een goed bedrijf bent. Ik had dus mijn autobedrijf gevonden en besloot een afspraak te maken.

 

De APK

Ik kon binnen een week terecht en dat vond ik toch wel lekker snel. Hier was ik heel blij mee en ook met de service. Ik kreeg een leenauto mee in de tijd dat mijn auto een APK kreeg. Het ging heel snel en eind van de middag was de APK klaar en kon ik mijn auto weer ophalen. Het rammelen was niets serieus, iets in de uitlaat wat ze hebben vervangen. De auto kan dus weer een tijd vooruit en als ik de volgende keer weer een APK moet doen met mijn auto ga ik zeker weer naar Marco van Hoof.