Zelf verzadigde stroom opwekken met een industriële stoomketel

Digitalk

Wilt u in uw bedrijf met een hoog rendement stroom opwekken met een industriële stoomketel? Wilt u voldoen aan de hoge eisen die in Nederland worden gesteld aan energieverbruik en milieu? Bij Novum vindt u hoogwaardige lagedruk en hogedruk stoomketels die gebaseerd zijn op het vuurgang-waterpijp principe. Deze hoogwaardige technieken dragen bij aan een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering en kunnen uw kosten flink drukken. Er zijn dus vele voordelen aan het aanschaffen van een stoomketel bij Novum. Lees snel verder om uw profijt te ontdekken van deze producten.

Constante innovatie is wat deze stoomketels onderscheidt

Bij Novum wordt er constant geïnnoveerd in betere technieken om een zo hoog mogelijk rendement te behalen en daarbij het energieverbruik te minimaliseren. Ze pogen om altijd in contact te blijven met afnemers, om op die manier hun producten contact te kunnen verbeteren. Technisch inzicht opdoen en hierdoor kosten kunnen drukken, dat is het doel. Dit zijn de lagedruk stoomketels die Novum aanbiedt:

  • Novumax LD
  • Novumax LD-HR

Naast lagedruk ketels bieden ze bij Novum ook hogedruk stoomketels aan. In sommige gevallen is dit een betere optie met een hoger rendement. Hieronder vindt u de hogedruk stoomketels die Novum aanbiedt:

  • Novumax HD
  • Novumax HDE
  • Novumax HD-D

De stoomketels van Novum zijn vakkundig gebouwd. Met de aankoop van een van deze producten, weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Wilt u de volgende stap nemen binnen uw bedrijf en zelf verzadigde stroom opwekken? Dan is een stoomketel van Novum de juiste stap.

Wilt u meer weten over deze industriële stoomketels?

Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van Novum? Heeft u vragen over de verschillende toepassingen van een stoomketel? Neem dan contact met ze op door te bellen of te mailen. De medewerkers van Novum helpen u graag en geven u gedegen advies over de hoogwaardige producten die ze aanbieden.

https://novum.nl/