Digitalk
Image default
Bedrijven

Potentiaalvereffening en bliksembeveiliging door een betrouwbare expert

Zoekt u een ervaren, betrouwbare expert gespecialiseerd in potentiaalvereffening en bliksembeveiliging, zodat u gevaarlijke situaties omtrent blikseminslag kunt voorkomen? Mulhuyzen Bliksembeveiliging is al ruim 65 jaar dé specialist op het gebied van bliksembeveiliging, aardingsystemen en overspanningsbeveiliging. Zowel in Nederland als in de Benelux en in landen daarbuiten ontzorgt de firma bedrijven, overheden en particulieren met zijn duurzame diensten van hoogwaardige kwaliteit. U kunt bij Mulhuyzen terecht voor bliksembeveiliging, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging voor uw bedrijfspand of woning. Het bedrijf draagt zorg voor deze oplossingen tegen een voordelige, marktconforme prijs.

Is er bij u reeds potentiaalvereffening gerealiseerd?

Blikseminslag kan vervelende gevolgen hebben voor uw bedrijf en uw apparatuur. Het is daarom van belang de juiste maatregelen te treffen om een dergelijke situatie te voorkomen. Bij indirecte blikseminslag komt er spanning binnen via inkomende leidingen, zoals elektriciteitskabels en de waterleiding. Gebeurt dit, dan komen het pand en de elektrische installatie onder hoge spanning te staan. Dit kan gevaarlijk zijn. Het wordt extra gevaarlijk wanneer delen van de installatie onder een verschillende spanning komen te staan. Door middel van potentiaalvereffening worden verschillen in spanning geneutraliseerd en kunnen gevaarlijke situaties voorkomen worden. Overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening zorgen er samen voor dat alle apparatuur goed beschermd is tegen bliksemschade en overspanning. Het is noodzakelijk deze voorzorgmaatregel uit te laten voeren door een specialist die beschikt over de juiste kennis en ruime ervaring heeft.

Ontdek direct de mogelijkheden

Laat u bliksembeveiliging of potentiaalvereffening realiseren door een professional als Mulhuyzen, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit en optimale veiligheid. Door hun ruime ervaring, uitgebreide kennis en levering van hoogwaardige producten is Mulhuyzen de perfecte partner op het gebied van veiligheidsoplossingen. Sinds 1952 adviseert, ontwerpt, installeert, inspecteert, onderhoudt én engineert dit toonaangevende bedrijf kwalitatieve bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsafleiderinstallaties; allemaal conform de meest recente normen. Wilt u meer weten over de producten of diensten of wilt u direct contact opnemen voor een afspraak? U bereikt de specialisten van Mulhuyzen via de telefoon of e-mail.

https://bliksembeveiliging.nl/