Digitalk
Image default
Bedrijven

Op vakantie gaan en je spulletjes vergeten

Al vroeg in de ochtend gaat het schelle geluid van je witte wekker af. Je verstopt je hoofd onder je kussen, maar hoort veel consternatie in de huiskamer. Het blijken je drie dronken huisgenoten te zijn. Ze zijn druk met bierspelletjes spelen. Je pakt snel de laatste spullen in en ziet op de klok dat de taxichauffeur veel te laat is. Je wordt misselijk van de mierzoete parfum van de kleine, dikke chauffeur met snorretje, maar overleeft het ritje naar het vliegveld. 6 cappuccino’s en enkele uren vertraging later, zit je net op je plek in het vliegtuig. Terwijl je de piloot hoort praten, besef je je dat je een deel van je spullen bij je zuipende huisgenoten hebt achtergelaten. Je vakantie begint al lekker. Hoogstwaarschijnlijk herken je dit vreselijke scenario.

Spulletjes die vaak worden vergeten op reis

De uiterst populaire smartphone wordt niet of nauwelijks vergeten lijkt het wel. Dit kan haast ook niet als je je bedenkt dat het overgrote deel van de bevolking absoluut niet zonder telefoon kan. Wat massaal wordt vergeten zijn telefoonopladers. Je wilt voorkomen dat je een lader in het buitenland moet kopen. Je lader inpakken en meenemen is dan ook erg aan te raden. Verder is het altijd goed om te zorgen dat je telefoon de reis overleeft. Dit lukt het beste door smartphone hoesjes te gebruiken. Het kan tevens geen kwaad om wat extra smartphone hoesjes in te pakken. Een ander object wat veelal wordt vergeten als men gaat reizen, is de zonnebril. Je kunt het beste je zonnebril bewaren bij je bril- en lenzenspullen. Zo bewaar je alles in een tasje bij elkaar. Dit geldt ook voor tandenborstels. Bewaar je tandenborstel bij je andere mondverzorgingsproducten. Natuurlijk kan het geen kwaad om een tandenborstel aan te schaffen op de plaats van bestemming. Probeer het wel te voorkomen. Je eigen spulletjes zijn toch het allerfijnste. Je kunt het beste op voorhand een lijst maken en deze proberen af te werken. Dit werkt meer geordend en zal je uiteindelijk rust geven.

Flessen massageolie en Spa

Zodra je die taxichauffeur overleeft, is het meer dan logisch dat je niet nog meer gesteggel wilt. Het is daarom aan te bevelen om van tevoren flessen Spa en massageolie uit je handbagage te halen. Het is een feit van algemene bekendheid dat je niet veel vloeistoffen in je handbagage mag dragen. Koop een kleine verpakking voordat je op reis gaat bijvoorbeeld. Zo bewaar je vloeistoffen op een correcte manier.

https://www.telefoonhoesje.nl/