Digitalk
Image default
Bedrijven

Luchtkussenenveloppen en de voordelen ervan

Sinds de coronacrisis is het aantal online bestellingen extreem toegenomen. Zo zijn bedrijven die zich specialieren in productie van luchtkussenenveloppen voortdurend aan het werk om aan de vraag te kunen voldoen. Sommige hebben zelfs problemen met levertijden omdat de vraag maar blijft toenemen en hoger is dan het aanbod. 

Stijging van online bestellingen

Veel mensen houden van winkelen en zo dus ook het Nederlandse publiek. Mensen durven nauwelijks nog hun huis uit te komen of hebben nauwelijsk nog mogelijkheden om het huis uit te komen. Het internet is daardoor de enige manier om te zorgen voor nieuwe producten. Het online bestellen zorgt dan ook voor vele thuisbestellingen. Het online bestellen is echter altijd al populair geweest de coronacrisis heefte r enkel voor gezorgd dat dit nog populairder werd. Er hoeft nauwelijks moeite gedaan worden om het product online te bestellen en daardoor is het een zeer makkelijke manier om aan producten te komen. Post bedrijven merken dit ook en zij hebben nu steeds meer last van extreme drukte. Het gevolg ervan is dat ze het nauwelijks kunnen bijbenen. Op het gebeid van werkgelegenheid heeft dut wel veel voordelen omdat postbedrijven op zoek zij naar steeds meer personeel.Dit is dan ook een van de branches die kunnen profiteren van de coronacrisis.

Duurzame luchtkussen enveloppen

Je pakketje verzenden door gebruik te maken van luchtkussen enveloppen is niet alleen handig maar ook nog enorm duurzaam. Deze enveloppen worden doorgaans gemaakt door gebruik te maken van recycling en andere grondstoffen te hergebruiken. Dit zorgt ervoor dat je een stuk minder nieuw plast gebruikt en dit kan goed zijn voor het milieu.

 

https://verpakgigant.nl/product-categorie/luchtkussen-enveloppen/