Digitalk
Image default
Bedrijven

Kies trekken door slechte hygiëne

Mond en tand hygiëne is zeer belangrijk als je lang van je tanden en gebit wilt genieten. Je wilt natuurlijk niet dat je tanden er al uitvallen op je 30ste. Bij een slechte hygiëne zal je ook niet lang nog witte tanden hebben maar zal de kans op gele tanden dagelijks toenemen.  Als je een beetje met je uiterlijk bezig bent en er iets is wat je niet wilt zijn het wel gele tanden. Het valt al snel op als je geen witte tanden hebt zeker als je veel lacht. Als je vaak op date gaat is het ook slim om op je gebit te letten, het hebben van gele tanden is namelijk een grote afknapper. Je zou toch niet willen dat je je droomdate laat lopen omdat jij zo laks bent met het onderhouden van je gebit.

Het is dus zeer belangrijk om elke dag 2 keer je tanden te poetsen, 1 keer ‘s morgens en 1 keer ‘s avonds. De gevolgen van een slechte hygiëne kunnen groot zijn. Wanneer je het niet goed bijhoudt zou het kunnen dat je binnen het jaar al te maken gaat krijgen met een kies trekken. Je kies laten trekken is niet iets waar je meteen op zit te wachten. Je had dit makkelijk kunnen voorkomen als je gewoon bij het opstaan je tanden poetst en op het einde van de dag, net voor je gaat slapen, ook je tanden poetst.

Heb je het helaas toch te ver laten komen en is het zover dat je je kiezen moet laten trekken? Dan is het nog de vraag waar je dat gaat laten doen. Je kan je kiezen laten trekken bij Orfeokliniek. Je kan veel informatie op hun website vinden over hun soorten diensten en waar je hun kan vinden. Je zou bij hun bijvoorbeeld ook een kincorrectie kunnen doen, succes verder en denk eraan dat je je tanden poetst.

https://orfeokliniek.nl/