Holnieten

Digitalk

Wie zelf graag lederen producten herstelt of maakt, kan haast niet zonder holnietjes. Holnieten zijn een soort van spijker-achtige nietjes die gebruikt worden om lederen producten te verstevigen en samen te houden. Of het nu gaat om leren schoenen, draagtassen of zelfs leren riemen, holnietjes zijn een belangrijk onderdeel. Ritomshop.nl weet dat maar al te goed, en heeft dan ook een uitgebreid aanbod aan dergelijke nieten.

Holnietjes komen in uiteenlopende formaten, diameters en kleuren. Wie graag met oog voor detail aan lederen producten werkt, kan zich te goed doen aan ons uitgebreide aanbod aan nietjes!

 

Voor elk werk de beste holnieten, bij Ritomshop.nl

Holnieten zijn klein en ogenschijnlijk een detail, maar ze hebben wel degelijk een belangrijke functie. Lederen producten beschikken vaak over holnietjes om deze samen te houden en steviger te maken. Bij Ritomshop.nl kan je een breed gamma aan holnieten vinden, voor elk werk. Hieronder een overzicht van de voordelen:

 

1. Van klein tot groot: alles kan!

Eerst en vooral bestaan er zowel kleine als middelgrote en grote holnietjes. Doorgaans hebben alle dergelijke nieten een bepaalde doorsnede, waaronder 7 mm of 11 mm, maar er bestaan wel degelijk verschillen op het vlak van lengte en kleur. Kleine 5.3 of 10.4 modellen in zilverkleur tot de grootste 12.8 varianten in antraciet, er zijn heel wat mogelijkheden.

 

2. Kwalitatief nikkel voor een duurzaam resultaat

Ook garandeert Ritomshop.nl de beste kwaliteit holnieten. Door het gebruik van betrouwbaar en duurzaam nikkel ben je zeker dat je holnieten lang meegaan en dus ook de levensduur van je lederen producten verlengt. Kortom, door kwaliteit holnietjes geniet je ook nog méér en langer van al je lederen producten!

 

3. Dubbele holnietjes zijn ook mogelijk 

Ten slotte kan je bij ons in Ritomshop.nl ook kwalitatieve dubbele holnietjes vinden. Dergelijke nieten beschikken over 1 of 2 bolle koppen en komen eveneens in uiteenlopende kleuren en diameters. Ook geven deze nieten extra stevigheid en duurzaamheid aan lederen producten, doordat ze aan beide kanten beter vastzitten!

Wil je als klusser nog betere kwaliteit leveren en je lederen producten niew leven inblazen? Dan zijn holnietjes essentieel. Ontdek het uitgebreide aanbod van Ritomshop.nl!