Digitalk
Image default
Bedrijven

Er is maar One kapper in Delft

Bij deze Kapsalon in Delft draait alles om jou. Vandaar de naam One Kappers ook, kort en krachtig. De stijlvolle en gezellige kapsalon in het leuke Delft heeft maar één prioriteit; maken dat jij je speciaal voelt. En daar doen ze alles voor, van het moment dat je binnenkomt en wordt opgevangen door een van de leden van het enthousiaste team tot het moment dat je de deur van deze Delftse kapper weer uitstapt. De deur uitgaat als een ander mens, met niet alleen een nieuw of fris kapsel maar met het idee dat je even heel speciaal bent. Want je bent speciaal, jij bent The ONE.

 

Delft kapper nummer One

 

De kapper in het centrum van Delft waar jij dus The One voor bent werkt met een team van fijne en bevlogen mensen en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Er wordt natuurlijk geen onderscheid gemaakt tussen dames en heren, iedereen kan geknipt, gekleurd en als nieuw de deur uit gaan. En modern en stijlvol als ze deze Delftse kapper is, neemt het team ouderwets en oprecht de tijd voor je. Jij bent speciaal en zij zijn de haarkenners en samen wordt bepaald wat het beste voor jou en je haar is. Er wordt gewerkt met eerlijke en mooie producten zoals Kevin.Murphy en het zachte en geurige Moroccanoil. En hoewel het verwennen al is begonnen bij binnenkomst, wordt die voortgezet tijdens het wassen van je haar met een heerlijke massage. Lekker relaxed.

 

Houden van haar en van jou

 

Het is een fijn en enthousiast team dat bij One Kappers in Delft werkt. Mensen die gelopen dat kleine dingen het verschil kunnen uitmaken. Precies de goede kleur, een fijne coupe die past bij jouw gezicht en lifestyle. Een kapsel dat uitstraalt dat jij uniek bent. Krullen knippen is een vak apart en dat beheersen ze ook tot in de puntjes. Zelfs zo bevlogen zijn ze daar in Delft dat ze hun passie graag delen en een leerbedrijf voor nog meer topstylisten zijn.

 

Maak snel een afspraak bij deze kapper in Delft, jij bent The One voor ze!

https://www.onekappers.nl/