Digitalk
Image default
Bedrijven

de gezondsde Dr.

Gezond leven en vooral diëten is niet altijd even gemakkelijk, het vergt doorzettingsvermogen en kracht. Misschien ben jij wel net zoals vele anderen en heb je al tal van diëten geprobeerd, maar was er geen enkel dieet dat echt doeltreffend was. Dit komt vaak omdat we niet goed weten wat je juist wel en niet mogen eten en we hier en daar soms afwijken van een dieet. Het is niet simpel om op zoek te gaan naar een dieet die perfect bij je past, maar gelukkig zijn er hulpmiddelen! Zo is het bijvoorbeeld een goed idee om smoothies te nuttigen als je van plan bent om op je lijn te letten!

 

 

 Afvallen met smoothies

Smoothies zijn de perfecte hulp als je graag gemakkelijk wat kilo’s wilt verliezen. Smoothies zorgen er namelijk voor dat je je dagelijks behoefte aan vezels, vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Dat is belangrijk want als je van plan bent om te gaan diëten dan is er een grote kans dat je te weinig voedingstoffen zult binnenkrijgen. Dat kan ervoor zorgen dat je na een tijdje vermoeid wordt door een gebrek aan energie. Dat hou je dus heel moeilijk vol! Je hebt al meteen meer energie om aan de dag te beginnen als je je dag met een smoothie begint!

 

Nog een andere reden waarom smoothies je kunnen helpen met afvallen is dat ze je een sneller een verzadigend gevoel geven, voornamelijk de groentesmoothies. Groene smoothies zitten boordevol vezels die ervoor zorgen dat je niet snel terug honger krijgt. Een aanrader is de groene smoothie spinazie, want spinazie geeft je extra kracht om het slappe gevoel tegen te gaan.

 

Vergeet wel niet; hoewel smoothies en voornamelijk groene smoothies een enorme hulp zijn moet je er natuurlijk voor zorgen dat je ook je eetpatroon aanpast. De smoothies gaan niet helpen als je fastfood blijft eten. Afvallen wordt dus wel gemakkelijker met behulp van smoothies, maar het is geen miraculeuze oplossing! Vermijd vooral ongezonde suikers, vetten en koolhydraten, drink veel water en beweeg meer. Wanneer je gezonder eet en het combineert met heerlijke gezonde smoothies dan zal je al snel resultaat zien!

https://drveggie.nl/