Digitalk
Image default
Bedrijven

De beste rubberen ringmatten van Nederland

Voor de best op maat gemaakte ringmat moet u bij de beste Rubberen ringmat zijn. Wij verkopen de beste kwaliteit en gaan vakkundig te werk. Binnen ons bedrijf ligt onze specialisatie bij de ringmaten, maar verkopen wij ook veel anderen dingen van rubber. Wij  weten alles van dit materiaal. En doen ons best om de goedkoopste te zijn in Nederland, en zo onze concurrenten voor te blijven. Daarnaast kunt u bij ons ouwe rubberen onderdelen zoals banden en matten inleveren bij ons. Wij kunnen deze dan hergebruiken en werken zo mee aan een beter milieu. En u bespaart kosten bij de vuilstort.   

De voordelen van een rubberen ringmat

Het materiaal rubber is relatief goedkoop en geldbesparend. Je kunt onze ringmatten zowel buiten als binnen gebruiken. Daarnaast zijn rubberen ringmatten bestendig tegen elke weersomstandigen, en vergaat het materiaal nooit. Het is een makkelijk materiaal om schoon te maken, zo kun je ze uitkloppen. En mochten ze erg vies zijn gewoon afspoelen met een tuinslang. Het is daarom ook niet voor niets zo dat ze bijna altijd gebruikt worden als de ondergrond voor speelplaatsen bij scholen en speeltuintjes. Ook is heeft het een dempend effect waardoor het ook te gebruiken is voor isolatie tegen geluid. En doet het vaak vrijwel geen zeer als je er op valt. Je kunt het dus overal voor gebruiken en het materiaal is recyclebaar.

Ons assortiment rubberen producten

Wij verkopen naast rubberen matten ook veel banden voor fietsen en voertuigen. Zo kunt u ook bij ons u winterbanden halen. Heeft u een slang die lekt dan kunt u bij ons ook rubberen slangen kopen voor reparaties thuis en voor u werk. Profiel van u band? Geen probleem wij hebben een ruim assortiment profielen, voor bijna alles wat u zich maar kan bedenken. Daarnaast plaatsen wij ook rubberen vloeren bij u aan huis.