Digitalk
Image default
Bedrijven

Bijzondere manier van uit eten gaan!

Wil je het allemaal net even anders? Uit eten is een beetje gewoontjes voor jou? Dan hoef je nog niet bij de pakken te gaan neerzitten. Er zijn namelijk altijd manier om het uit eten weer even net wat minder gewoontjes te maken.

Walking dinner

Wat is een walking dinner? Internationaal staat het bekend als ‘running dinner’. Alleen om de benaming zou je het een keer gaan uitproberen. Een walking dinner is eigenlijk een dinner waar iedereen mag plaatsnemen waar hij, zij of hen wil. Het is hier juist fijn als je af en toe van plek wisselt.

Op tafel staan vaak diverse amuses. Kleine hapjes, het zogenaamde fingerfood. Voordeel is daarbij dat je zo namelijk geen bord nodig hebt. Dat maakt van plek wisselen een stuk eenvoudiger. Het leuke aan dit concept is dat je ze heel wat mensen kunt spreken. Het zorgt voor wat meer variatie in de interactie tussen mensen.

Een walking dinner kan met volstrekt vreemden, het kan ook goed met een zakelijke netwerkclub. Een interessant concept, dat een hele nieuwe dimensie geeft aan het uit eten gaan.

Eetbar de Wagon

In Tilburg is een wel heel erg originele eetbar. Deze bevindt zich namelijk in een origineel treinstel. Het treinstel is van 1930. Echte nostalgie dus! Een prachtige plek! Je kunt kiezen uit een plek buiten op het perron, maar je kunt ook een plekje proberen te veroveren in een treinstel. Reserveren is dan wel slim natuurlijk.

Tram Experience

Misschien niet de meest comfortabele plek om te eten, maar bijzonder is dit wel echt! In de Electrolux tram ga je genieten van culinaire hoogstandjes terwijl de tram de sporen volgt. Echt kwalitatief goed eten, hier krijg je namelijk eten van Michelin chefs uit Brussel. Een heerlijke vijfgangen maaltijd en een bijzonder ervaring dus, die je eigenlijk niet mag missen.

Thuis

Niet voor hand liggend misschien, maar daarom juist zo verrassend. Nodig een kok uit en laat de kok jou verrassen met een uitstekende maaltijd. Wil jij eens lekker op jouw wenken worden bediend? Dan is misschien een ober inhuren ook leuk! Een keertje decadent doen, heeft wel wat.