Digitalk
Image default
Auto’s en Motoren

Een hoge mate van comfort onderweg

Als je veel onderweg bent voor je werk, dan wil je graag een auto die het nodige comfort biedt. Immers, hoe minder energie het rijden je kost, hoe meer energie je kunt besteden aan het doen van zaken. Daarom is het belangrijk dat je bijvoorbeeld je stoel in hoogte kunt verstellen, zodat je goed zit tijdens het rijden. Daarnaast zijn er veel functies te bedenken die het auto rijden eenvoudiger kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een achteruitrijcamera, cruise control en parkeersensoren. Als ondernemer is het ook handig als je onderweg handsfree kunt bellen en als er plek is voor je tablet of laptop.

Ontspannen rijden dankzij moderne technologie

Dankzij al dit soort moderne technologieën kun je ontspannen achter het stuur zitten en verspil je geen onnodige energie. De Renault Trafic is een wagen die al deze gemakken biedt. Maar een nieuwe wagen is voor veel ondernemers een behoorlijke kostenpost om aan te schaffen. Een Renault Trafic leasen is dan een goed alternatief. Door te leasen hoef je de wagen niet zelf aan te schaffen, dat doet de leasemaatschappij immers voor je. Zelf betaal je alleen een vast maandtarief, waarvoor je gedurende de looptijd van het leasecontract de wagen in je bezit hebt.

Goedkoop in een nieuwe auto rijden

Door een auto te leasen kun je dus relatief goedkoop in een nieuwe auto rond rijden. En dat biedt natuurlijk veel voordelen, zeker voor een zelfstandige ondernemer. Een nieuwe auto is immers een stuk betrouwbaarder dan een tweedehands model. Bovendien zijn nieuwe auto’s voorzien van de nieuwste technologie en de laatste snufjes op het gebied van veiligheid en comfort. Een nieuwe Renault Trafic leasen betekent dat je een betrouwbare bedrijfsauto hebt, waarmee je ontspannen kunt rijden en goed bij je klanten voor de dag kunt komen.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen