Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Van Delft Slotenmaker© plaatst slimme sloten

Tegenwoordig zijn er allerlei soorten sloten. Er zijn nu ook ‘slimme sloten’ op de markt. Slimme sloten open U niet met een sleutel. Slimme sloten worden geopend met Uw smartphone, een afstandsbediening of een zogenaamde ‘smart key’. Een smart key kan bijvoorbeeld een pasje zijn dat U tegen het slot houdt, waarmee de deur open gaat. Het kan zo zijn dat jouw slot is ingesteld zodat als U dichtbij komt, dat het slot automatisch open gaat. Dit geldt dan alleen als U het slot bedient via Uw telefoon. Een smart key moet U namelijk tegen Uw slot aan houden. Met een afstandsbediening kun U het slot ook op een iets grotere afstand openen. Nu klinkt dit misschien onveilig, maar dat is het absoluut niet verzekert slotenmaker Amsterdam. Aan de buitenkant hoeft U niet eens te zien dat het een slim slot is. Ze kunnen namelijk zo ontworpen worden dat ze eruit zien als een normaal slot. Ook kan niemand anders met zijn of haar telefoon zomaar jouw slot openen. Een minpunt is wel, als iemand jouw telefoon steelt, kan diegene dus ook zo Uw huis in. Maar hetzelfde geldt voor normale sloten: als iemand jouw sleutel steelt, kan diegene ook Uw huis in. De slimme sloten zijn dus zeker niet onveiliger dan andere soorten sloten.

U kunt zelf met een bepaald systeem, nieuwe smart keys, telefoons of afstandsbedieningen toevoegen waar jouw slot op reageert. Dus stel dat U een nieuwe telefoon koopt, hoeft U niet de hele tijd met de oude rond te lopen omdat U anders Uw deur niet meer in komt. Dat zou een beetje onhandig zijn.

Zoals normale sloten van een keurmerk voorzien kunnen zijn, is dat bij slimme sloten ook het geval. Het aantal sterren bij het keurmerk geeft aan hoe de kwaliteit van het slot is. Dit slaat dan vooral op de bescherming tegen inbraak.

In Rotterdam worden slimme sloten geplaatst door onze vestiging: slotenmaker Rotterdam , en natuurlijk in Breda door slotenmaker Breda.

Meer artikelen kan U lezen op de slotenmaker google+ pagina