Digitalk
Image default
Aanbiedingen

Plus Maatvoering Dameskleding Maten en de verschillen hiervan

e bane van vrouwen overal is de wilde inconsistentie net als pretparken belgie van kledingmaten tussen winkels en modeontwerpers. Helaas worden de zaken nog verwarrender als het gaat om plusmaten. Het belangrijkste om te onthouden is een meetlint en de maattabellen van de ontwerper zijn je beste vrienden.

Hoewel kledingmaten niet gestandaardiseerd zijn, zijn de werkelijke afmetingen van je buste, taille, heupen en binnenbeenlengte van belang voor een comfortabele en visueel aantrekkelijke pasvorm.

“Missy”, “XL” en “Woman’s” Maten en nog veel meer

“Vrouwen” maten beginnen rond de 14W en zijn meestal groter dan Missy maten. XL maten zijn zelfs nog inconsequenter, waarbij de werkelijke afmetingen nogal verschillen tussen de ontwerpers. Het beste advies is om uw maten zorgvuldig te nemen en ze vervolgens te vergelijken met de maattabellen voor elke ontwerper.

Leer hoe u uw lichaam kunt opmeten zodat de maten altijd goed zijn

Raadpleeg een goede maattabel voor het meten van uw buste, taille, heupen en binnenbeenlengte. Let er bij het opmeten altijd op dat u het meetlint evenwijdig aan de vloer houdt. Meet uw buste en heupen op het breedste punt.

Wees je bewust van de verschillen tussen ontwerpers

Alsof er niet genoeg verwarring is in de maatvoering van vrouwenkleding, leggen de ontwerpers soms hun eigen unieke visie op aan de maatvoering. Ook hier geldt dat je zorgvuldig moet opmeten en dan moet verwijzen naar de maattabellen van elke ontwerper die je interesseert.

De taal van de internationale maten spreken

Het zou eigenlijk geen verrassing moeten zijn dat maten tussen veel landen moeten worden “vertaald”. Een Amerikaanse maat 12 is een 14 in het Verenigd Koninkrijk, een 15 in Japan en een 46 in Italië! Heeft u hier moeite mee door het zien van de cijfers of kost het meer geld, dan kunt u altijd gebruik maken van snel afvallen tips! Maar maak je geen zorgen, kijk maar eens naar de handige maattabellen die verkrijgbaar zijn bij alle online verkopers van plus size womens kleding en je zult het goed doen.

Als u twijfelt, neem dan contact op met de klantenservice!

Het mooie van de online retailers van plus size womens kleding is de behulpzame klantenservice die ze bieden aan het winkelend publiek. Stuur een e-mail of bel hun supportafdeling om hulp te krijgen bij het beantwoorden van uw dameskleding plus size sizing vragen.


 

 

https://ticketforsale.nl/dagje-uit/