Digitalk
Image default
Aanbiedingen

De verschillende opties voor je e-sigaret

Iedereen heeft natuurlijk andere voorkeuren, ook als het aankomt op e-sigaretten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende smaken, maar wist je dat er ook keuze is uit meerdere vormen? En dat je ook kunt kiezen op welke manier je wil vapen of inhaleren? Je leest er meer over in deze blog. 

Bepaal zelf je manier van vapen

Je kunt bij de keuze voor je e-sigaret ook al bepalen op welke manier je de damp wil inhaleren. Hierbij heb je simpelweg het onderscheid tussen twee manieren: Mouth to Lung en Direct to Lung. Zoals je wellicht al had verwacht, inhaleer je bij de eerste optie eerst via je mond en vervolgens door naar je longen. Bij Direct to Lung gaat de damp direct naar je longen. Dit betekent daarmee ook dat je meer damp produceert, het lijkt daardoor een beetje op een kleine waterpijp. Mouth to Lung lijkt dan weer meer op ‘regulier’ roken. Je ademt de damp eerst in via je mond en kunt dan zelf kiezen of je verder inhaleert naar de longen of dat je direct weer uitblaast. 

Kies je vorm en toepassing

Als je de manier van vapen bepaald hebt kom je voor de volgende keuze te staan: welke vorm moet je e-sigaret hebben? Want ook daar moet over nagedacht worden, je hebt namelijk keuze uit drie verschillende vormen. Die hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Pod-style: de pod-style e-sigaret is een variant met een los onderdeel waar de coil en de clearomizer zich bevinden. Deze pod vervang je elke keer, je hoeft dan dus niet handmatig je coil te vervangen, maar plaatst een nieuwe ‘pod’.

  • Pen-style: deze e-sigaret is, niet geheel verrassend, in de vorm van een pen. Het is een dunne e-sigaret en is makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je jaszak.

  • Boxmod: dit is de nieuwste en meest innovatieve variant en ook hier geen verrassende vorm, het lijkt namelijk op een klein doosje. De boxmod lijkt in gebruik en qua damp het meest op een klein waterpijpje.

Weet je het nog niet zo goed?

Twijfel je toch nog over wat het best bij jou past? Of weet je al precies waar een e-sigaret voor jou aan moet voldoen? Hoe dan ook vind je bij bijvoorbeeld Smokesmarter alle informatie die je nodig hebt bij het maken van je keuze. Daar vind je ook starterspakketten, met daarin verschillende opties.

https://www.smokesmarter.nl/

Gerelateerde artikelen

De mogelijkheden van Linux

Sta klaar voor jouw klanten

Hoe kies je de juiste grasmaaier?