Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u een koelcel huren?

Een koelcel huren kan bij sommige evenementen of feestjes een grote uitkomst zijn. Of het nu gaat om de jaarlijkse buurtbarbecue, het grote verjaardagsfeest van oma die 80 wordt of de afsluiting van het voetbalseizoen, wanneer u zelf niet over voldoende ruimte beschikt om etens- en drinkwaren te koelen kan dat best lastig zijn. Kiest u echter voor Douven Verhuur dan hoeft u zich niet langer zorgen te maken om uw drank, taarten, salades, vleespakketten en andere etenswaren. Dit bedrijf levert namelijk verschillende koelcapaciteiten waarbij leverbetrouwbaarheid voorop staat. Wanneer u ervoor kiest om een koelcel te huren, zal deze tevens met hun eigen transportdienst bij u bezorgd worden.

De twee verschillende soorten koelcellen van Douven Verhuur

Wilt u een koelcel huren bij Douven Verhuur? Dan heeft u de keuze uit twee verschillende opties. Zo is er een kleine koelcel beschikbaar van 8ft (ongeveer 2,5 meter) of kunt u kiezen uit een groter model van 15 ft (ongeveer 4,5 meter). Het kleinere model is uitermate geschikt voor thuisgebruik en extra koelcapaciteit tijdens bijvoorbeeld een groot verjaardagsfeest of de decemberdagen. Deze koelcel heeft geen krachtstroom nodig, maar wordt gevoed met een 220V aansluiting. Heeft u iets meer ruimte nodig en is een koelcontainer huren net wat te overdreven? Dan is het grotere model van 15 ft een uitstekende keuze. Dit 4 meter lange model heeft een voltage van 380V (32A) en wordt met een heftruck op de gewenste locatie geplaatst. Voor beide koelcellen geldt een minimum temperatuurbereik van 2 °C en een maximum van 20 °C. De kleine koelcel is te huren vanaf €200 per evenement en voor het model van 15 ft geldt een vanaf prijs van €250.

Een koelcontainer huren behoort ook tot te mogelijkheden

Heeft een koelcel niet voldoende capaciteit voor u? In dat geval kunt u een koelcontainer huren. Deze bieden meer koelcapaciteit en beschikken over twee werkstanden waaruit u tussen koelen of zelfs vriezen kunt kiezen. Deze containers worden veelal gebruikt voor de grotere evenementen en festivals. Binnen de horeca en voedingsindustrie is het huren van een HACCP koelcontainer onmisbaar.