Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u draadstangen bestellen voor uw bedrijf?

Bij Kobout vindt u een ruim assortiment draadstangen en bouten en moeren van allerlei materialen en in allerlei maten voor uw bedrijf. Dit bedrijf werkt al sinds 1979 met draadstangen en heeft daarmee jarenlange ervaring in de handel, industrie en bouwsector. U kiest uw materiaal uit een groot aanbod en profiteert daarbij van uitgebreide service en diensten door specialisten die hun vak perfect verstaan. Daarnaast bestaat het team van Kobout ook uit een logistieke tak, waardoor u profiteert van snelle levering en optimale diensten.

Keuze uit een ruim assortiment

Bij Kobout kiest u uit een breed assortiment bouten, moeren en draadstangen. Het bedrijf verkoopt om en nabij 25.000 verschillende producten, zodat u altijd een materiaal vindt dat naar wens is voor uw organisatie. Door de service op maat weten de specialisten uw materiaal passend te zagen en uw draadstangen te assembleren. Ook is het mogelijk om zeer snel 8.8 draadeinden op maat te leveren rondom thermisch verzinkt ISO en om uw bestelling te laten bezorgen door de specialisten van dit bedrijf. Voor het beheer van uw voorraad kunt u ook uitstekend terecht bij deze organisatie die u graag helpen uw diensten te optimaliseren. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van producten van hoogwaardige kwaliteit, maar ook van een uitgebreide en klantvriendelijke service die erop gericht is uw gewenste product op maat te leveren.

Bestel snel bij dit bedrijf en profiteer van uitgebreide service en diensten

Heeft u interesse gekregen in het ruime assortiment aan bouten, moeren en draadstangen en wilt u een bestelling plaatsen voor uw bedrijf? Plaats dan uw bestelling en profiteer van een scherpe prijs en levering uit eigen voorraad, zodat u van een snelle verzending verzekerd bent. Voor vragen of advies kunt u langskomen bij de servicebalie in Hendrik Ido-Ambacht, vlak bij Dordrecht, of contact opnemen met de experts die u met veel passie te woord staan.