Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schuifdeuren zijn een van de meest veelzijdige deursoorten om te kopen

Bent u op zoek naar nieuwe deuren voor uw bedrijfspand, bijvoorbeeld omdat u een nieuw pand laat bouwen of uw huidige pand renoveert? In beide gevallen kan het de overweging waard zijn om schuifdeuren te kopen. Deze deuren zijn ontzettend veelzijdig in het gebruik en onder andere goed te combineren met een deursysteem, zoals een automatische deuropener. De deuren worden bijvoorbeeld veelvuldig gebruikt voor winkelpanden en dat is niet zo gek. Ze nemen weinig ruimte in beslag om te openen en kunnen in veel gevallen worden uitgerust met een systeem dat de deuren automatisch open laat gaan. Zo kunnen ook mindervaliden uw pand eenvoudig betreden.

Een automatische deuropener is een uitstekende oplossing voor uiteenlopende bedrijven

Wilt u schuifdeuren kopen met een automatische deuropener? Dat is een verstandige keuze. Met zo’n systeem voorkomt u dat onbevoegden uw pand betreden, maar kunt u relaties en klanten op elk gewenst moment eenvoudig binnen laten met één druk op de knop. Voor medewerkers kunt u het systeem laten uitrusten met een kaartlezer, zodat ook zij eenvoudig toegang krijgen tot uw pand. De mogelijkheden zijn talrijk, zeker wanneer u de automatische deuropener bij een specialist met een uitgebreid aanbod aanschaft.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u graag schuifdeuren kopen, maar weet u niet zeker welke optie het best geschikt is voor uw pand? Of twijfelt u welk soort automatische deuropener voor uw toepassing de beste optie is? In beide gevallen schakelt u het best een expert in voor advies. dormakaba is zo’n expert. Dit bedrijf verzorgt al jaren uiteenlopende deuroplossingen voor een breed scala aan bedrijven. Ze hebben dan ook zeker een oplossing die perfect op uw wensen en eisen aansluit. Neem contact op met de vriendelijke medewerkers van het bedrijf voor advies of laat meteen een vrijblijvende offerte opstellen, zodat u precies weet wat de deuroplossing zal kosten.