Digitalk
Image default
Zakelijk

Met Dymo labeletiketten maak je overzichtelijke labels

Heb jij behoefte om overzichtelijke labels en etiketten te maken, bijvoorbeeld om je administratie op orde te brengen of om duidelijke adressering op je poststukken te plakken? Dan is het zeker aan te raden om de labeletiketten van Dymo te gebruiken. Deze kwalitatieve labels zijn niet vlekkerig, ontzettend stevig en hebben een overzichtelijke lay-out. Het enige nadeel van de Dymo labeletiketten die je in combinatie met de LabelWriter gebruikt, is dat er enkel zwarte tekst opgedrukt kan worden. Dit komt door het thermische printproces waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van toner of inkt.

Waar kun je deze labeletiketten allemaal voor gebruiken?

Met de labeletiketten van Dymo weet je zeker dat jouw klanten of je collega’s precies weten waar ze aan toe zijn. Wanneer je de administratie op orde wilt brengen, dan zijn de labeletiketten van Dymo precies om verschillende soorten informatie over te brengen. Welke informatie zit er bijvoorbeeld in een specifieke ordner en welke periode betreft het? Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld de naam van een specifieke collega erop te drukken of om aan te geven of alles van die specifieke ordner al verwerkt is. De mogelijkheden voor het organiseren van je administratie zijn eindeloos. Wil jij als bedrijf een overzichtelijke adressering voor jouw klanten of opdrachtgevers? Dan gebruik je de Dymo labeletiketten als adresetiketten. Door de standaardinstellingen heb je de mogelijkheid om dezelfde gegevens telkens opnieuw in te vullen op de correcte manier, waardoor al jouw pakketten en poststukken een uniforme uitstraling hebben. Dit komt de professionaliteit van jouw bedrijf ten goede!

Plaats snel en eenvoudig je bestelling

Heb jij besloten welke Dymo labeletiketten je wilt bestellen? Wacht dan niet langer en plaats je bestelling bij DymoStore©. Beslis welke producten je wilt hebben, plaats ze in je winkelmandje en reken af in de veilige betaalomgeving. Daarna krijg je de producten binnen enkele werkdagen op jouw gewenste locatie geleverd. Heb je vragen? Op de website van DymoStore© vind je de contactgegevens om jouw vragen te stellen aan een van de deskundige medewerkers.

https://www.dymostore.nl/