Digitalk
Image default
Woning en Tuin

De relaxfauteuil: nog altijd een goed idee

In vroegere tijden was het iets dat een vaste plek had in elke woning: de relaxfauteuil. Het is die stoel waar oma en opa in gingen zitten als ze echt even rust nodig hadden. Die stevige roots in het verleden hebben gezorgd voor een oubollig imago. Volkomen onterecht want de moderne versie van de relaxfauteuil is een echte eyecatcher in eender welke woning en bovendien ook gewoon een goed idee. Waarom u zou moeten overwegen om er eentje in huis te halen? Daar zijn wel wat redenen voor te bedenken.

De juiste houding dankzij de relaxfauteuil

Een zittende houding is iets dat voor ons lichaam niet al te gezond is. Als u weet dat we zowat de helft van ons leven zittend doorbrengen dan begrijpt u meteen het probleem. Een verkeerde houding zorgt voor een waslijst aan fysieke problemen. Bent u begaan met uw gezondheid? Wilt u dergelijke klachten voorkomen of verminderen? Een correcte houding aannemen? Dan is een kwaliteitsvolle fauteuil een uitstekend idee. De moderne versies van deze relaxzetels brengen uw lichaam automatisch in de correcte houding. Zo worden uw spieren en gewrichten ontlast en komt ook uw ruggengraat in de juiste houding.

Echt design

De oude relaxzetels straalden een stijl uit die al een goede eeuw uit de mode was. Dat is nu al lang niet meer het geval. U vindt relaxzetels in allerhande stijlen met knappe, slanke designs. Afhankelijk van uw interieur kunt u kiezen tussen een gevarieerd aanbod aan kleuren, stoffen en zelfs leersoorten. Of u thuis nu een echte klassieke stijl hebt of lekker modern gaat: er is altijd wel een passende optie.

Comfortabel zitten in de relaxfauteuil

De relaxzetel is een product dat niet voor niets het woordje relax in de naam heeft gekregen. Een relaxstoel zit ontzettend fijn. Naast de goede houding die uw lichaam meekrijgt van de fauteuil kunt u er ook aangenaam in wegzakken. De volledige ondersteuning van uw lichaam zorgt ervoor dat de pijnlijke delen ontlast worden. Hebt u ergens een lichamelijke kwaal? Dan kan de pijn sterk verlicht worden dankzij een relaxfauteuil. Ideaal dus om er een goed boek bij te nemen en even te verdwijnen in een andere wereld.

Het juiste formaat kiezen

Een relaxfatteuil is een goed idee om uw lichaam te ontlasten en te ondersteunen. Die vlieger gaat wel enkel op als u kiest voor een correct formaat voor uw lichaam. Win op voorhand dus goed advies in over de diverse maten en opties. De rugleuning, de zitdiepte en de zithoogte verschillen van model tot model. Afhankelijk van uw lengte en lichaamsbouw kan een ander type relaxzetel dus aangewezen zijn.

https://www.bakers.nl/