Digitalk
Image default
Toerisme

Het uitgaansleven in Spanje

Natuurlijk heb je Spanje overwogen om op vakantie gaan als het voor jou een echte uitgaansvakantie moet zijn omdat Spanje verschillende Steden heeft waar je je helemaal kan uitleven.  De 2 bekendste steden qua uitgaansleven in Spanje zijn zonder Twijfel LIoret de Mar en Salou.    Vertrek nu lastminute naar Spanje om de vakantie van je leven te hebben!

Lloret de Mar is zonder twijfel de grootste vakantiebestemming van de 3 plaatsen, het is tegenwoordig om het nog weg te denken uit het hedendaagse leven.  Je hebt meer dan geruime keuze aan grote, gevarieerde discotheken, cafés, bars enzovoort om je de gehele nacht te amuseren.  Ook overdag zijn er tal van sportieve activiteiteiten, pretparken en zoveel meer waar je je door de dag kan amuseren, als je dat nog kan na een avond in LIoret de Mar doorgebracht  te hebben.  LIortet de Mar heeft een uitgebreid aanbod  aan discotheken met verschillende muziekgenres waar er overal verschillende muziekstijlen gespeeld worden.  Een kort lijstje met discotheken:

Colossos : één van de grootste discotheken op LIoret de Mar, de discotheek heeft 3 zalen waar elke zaal een eigen discotheek heeft.

Revolution: dit is de discotheek die vooral puziek  zoals techno en hardstyle speelt

St. Trop: een prachtige club met oogverblindende lasers en de beste dj’s

Boozers:  vooral om je avond mee te beginnen, meer een avondcafé

Ook Salou is een stad waar je als echt feestbeest ooit geweest moet zijn.  Voor Nederland is dit een populaire bestemming en trekken ze in july en augustus allemaal tezamen heen.  Hier wordt niet alleen ’s nachts gefeest, je kan hier ook overdag genieten  van de grootste strandfeestjes die je maar kan bedenken. Snoepy’s is de discotheek waar  voor electro en house gedraaid worden. Voor de liefhebbers van hardhouse en hardcore kan je best richting de discotheek Cross disco gaan.Veel plezier!

http://lastminutespanje.nl/