Digitalk
Image default
Dieren

WAT PRECIES DOEN TEGEN ONGEDIERTEBESTRIJDING?

U heeft last van ongedierte in uw huis, tuin of werkplek en wilt er heel gauw van af, dan is ongediertebestrijding Beukema de oplossing voor u. Wij bestrijden alle typen ongedierte van klein tot groot. We zijn reeds jaren bekend met het vak en hebben deskundig personeel die nationaal en internationaal de kennis en kunde hebben opgedaan om heden ten dage het werk met de meeste vaardigheid en professionaliteit te kunnen verrichten. Ongediertebestrijding doen wij milieuvriendelijk en modern zonder dat u er achteraf gezondheidsklachten van overhoud of onprettige geuren in uw omgeving.  

HOE MILIEUVRIENDELIJK IS JULLIE ONGEDIERTEBESTRIJDING?

Heel kort gezegd: zeer milieuvriendelijk. Als ons werkmateriaal en chemicaliën zijn volgens de Europese standaarden gekeurd en zijn constant aan testen en keuring onderhevig. Wij werken niet met producten die mogelijkerwijs giftig en onveilig kunnen zijn voor de natuur en de mens. Al onze producten zijn van hoogwaardig kwaliteit die constant onderhevig worden aan de meest rigoureuze onderzoekingen. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar en natuurlijke producten. Ook zorgen wij ervoor dat wanneer er ongediertebestrijding plaatsvindt in een ruimte dat wij het goed laten ventileren zodat er geen hangende geuren achterblijven. 

HOEVEEL KOSTE ZO’N SERVICE MIJ?

Bij ongediertebestrijding houden we milieuvriendelijkheid en kwaliteit hoog in acht. We werken met de modernste milieuvriendelijkste chemicaliën waardoor wij ook iets wat duurder zijn dan onze concurrenten. Wat onze concurrent namelijk niet aanbiedt is een garantieperiode van langer dan een jaar. Indien blijkt dat de ongedierte die bestreden zijn wederom terugkeren binnen een jaar wij onze vrijblijvend wederom voorzien van ongediertebestrijding. En in het verlengde daarvan elke ander ongedierte die zich dan voordoet samen met de reeds bestreden ongedierte krijgt u korting op onze dienstverlening. Klantentevredenheid staat bij ons samen met milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel en willen u daarom ook graag met een tevreden en gerust gevoel achterlaten in uw huis of werkomgeving.