Digitalk
Image default
Dienstverlening

Alles wat u nodig heeft voor renovaties binnen en buiten

Bij de bouw van nieuwe woningen, de aanleg van een mooie nieuwe tuin of de verbouwing van een bestaand pand heeft u behoefte aan de juiste apparatuur. Hierbij gaat het niet alleen om de kleinere gereedschappen, maar ook om groter materieel. Denk onder meer aan hoogwerkers, krachtige stroomvoorzieningen en professionele graafmachines. Het is mogelijk om deze benodigdheden zelf aan te schaffen, maar veel eenvoudiger en voordeliger is het om ze te huren. Dit kan bij diverse gespecialiseerde bedrijven door het hele land, zoals bijvoorbeeld Post Rental Trading.

 

Waarom kiezen voor huren?

Door de benodigde apparaten te huren in plaats van te kopen, kunt u ontzettend veel geld besparen. U betaalt namelijk alleen maar voor de periode waarin u de machines daadwerkelijk gebruikt. Bovendien komen de kosten van de afschrijving van de apparatuur niet voor uw rekening. Huren bij Post Rental Trading of ander soortgelijk bedrijf is heel gemakkelijk en u weet altijd precies waar u aan toe bent. U kunt machines en randapparatuur huren voor de periode van een dag of een week. Het is maar net waar u behoefte aan heeft! Uiteraard kunt u in overleg ook kiezen voor een langere periode, waarbij u tegen een aantrekkelijk tarief huurt. Zodra de klus geklaard is, levert u de apparatuur gewoon weer in en alles is geregeld. Bijkomend voordeel is dat de gehuurde materialen zowel gebracht als opgehaald worden op uw locatie.

 

Huur direct de juiste apparatuur voor uw klus

Bij een verhuurbedrijf als Post Rental Trading kunt u terecht voor allerlei soorten apparaten en machines. Zo zijn er onder andere mini- en midigravers, shovels, mobiele graafmachines, trilplaten, trilwalsen, dumpers en ook rupsgraafmachines. Geheel nieuw in het assortiment van Post Rental Trading zijn de elektrisch aangedreven graafmachines van Suncar. Ook deze staan geheel voor u klaar in verschillende uitvoeringen. Voor het aanleggen van tuinen kunt u diverse apparatuur als heggenscharen, kettingzagen, takkenversnipperaars en tuinfrezen huren. Welke klus er ook wacht, u vindt altijd de juiste apparatuur om het werk mee te voltooien. Wilt u zelf aan de slag? Vraag dan direct een offerte op maat aan bij uw lokale verhuurspecialist en plan direct een leverdatum in.