Digitalk
Image default
Cadeau

Zeer mooie Doosjes maken voor Kerstpakket

Heeft u doosjes nodig maar vindt u niet wat u in gedachte had? Dan bent u op onze website op het juiste adres. Bij ons kunt u uw eigen doosje maken precies hoe u het zelf wilt. Uw eigen formaat en kleur. U voert de nodige gegevens in en het is klaar. U doosje die u heet laten maken wordt dat zo snel mogelijk bij u geleverd. Als u een aantal van de doosjes wilt bestellen, kan dat natuurlijk ook. Op onze website staat alles duidelijk vermeld en u voldoet de betaling ook heel makkelijk online. Wie wil nou niet een eigen doosje in elkaar zetten naar eigen wensen en smaak. 

Doosje voor uw bedrijf

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u uw logo op de doos hebben? Dat kan zeker ook. U maakt uw doosje naar uw wensen en standaarden en zet uw logo erbij. Op die manier komt uw bedrijf ook professioneler over bij de klant. Het is ook gewoon een leuke uitstraling om een unieke doos met uw bedrijfslogo erop te hebben. Zo promoot u uw eigen bedrijf ook. Een doosje laten maken bij ons komt in grote hoeveelheden goedkoop te staan. Wij proberen kleine bedrijven op deze manier tegemoet te komen bij het bestellen van doosjes. Uw doosje online maken is een heel snel proces en binnen enkele minuten gedaan. 

Kosten

De kosten om een doosje te maken verschilt per doosje. Het hangt van een heleboel factoren af. Hoeveel u wilt bestellen of hoe groot de doos is. De afmetingen van het doosje spelen hierbij een zeer grote rol. Hoe smal, hoe breed of hoe lang dat doosje is. Aan de hand van die informatie wordt er een prijs bepaald. Omdat alle dozen zeer uniek zijn, omdat ieder mens een andere smaak heeft, worden er geen vaste prijzen gehanteerd bij het maken van dozen. Wij hebben een online calculatie systeem die de prijs aangeeft nadat u de gegevens van de gewenste doos heeft ingevoerd.