Digitalk
Image default
Boeken en Tijdschriften

Eigen boek drukken

Heb je een boek geschreven en wil je het laten afdrukken? Dit kan heel goedkoop maar dan moet je er wel wat tijd in steken. Wat je vooral moet doen is de prijs vergelijken van verschillende drukkerijen.

Eigen boek drukken kan al vanaf 70 euro voor 10 boeken. Het kan zelfs dat er nog goedkopere drukkerijen zijn. We hebben ongeveer 3 uurtjes besteed aan het vergelijken van verschillende drukkerijen. We hebben het ook alleen gedaan met de drukkerijen die hun prijzen duidelijk aangeven. De drukkerijen met een vanaf prijs hebben we niet vergeleken voor eigen boek drukken. De goedkoopste drukkerijen dat we vonden zaten tussen de 70 en 100 euro. Een aantal van deze drukkerijen hebben we voor jullie op een rijtje gezet.

Je kunt zelf ook makkelijk drukkerijen vergelijken voor het vinden van goedkope eigen boek drukken. Hiervoor moet je gebruik maken van een zoekmachine. In de zoek machine gebruik je de zoekterm “eigen boek drukken” en daarna bezoek je de resultaten een voor een. Je noteert de prijzen op een Excel sheet. Na een paar uurtjes heb je een goed overzicht en kun je zien welke de goedkoopste is voor eigen boek drukken. Bij de drukkerijen met vanaf prijzen kun je ook een offerte aanvragen zodat je precies weet wat een een eigen boek drukken kost.