Digitalk
Image default
Bedrijven

Wat is een nachtjapon?

Vrouwen staan er om bekend altijd met hun uiterlijk bezig te zijn, en dat is ze goed recht. Zij willen voor hun zelf én voor hun partner goed voor de dag komen, of in dit geval: voor de nacht komen. Maar wat is nachtkleding precies en hoe draag je het? Dat bespreken we hier even kort.

Laten we beginnen met de babydoll, beter bekend als nachtjapon. Dit is een soort kort jurkje dat de vrouw draagt om haar partner op te winden en om spanning te creëren. Zo’n babydoll herken je eenvoudig. Meestal hebben deze een opvallende kleur zoals rood, roze of blauw en zijn de cups al van tevoren gevormd. Aan de cups zit het jurkje vast. Deze is vaak gemaakt van een dunne, zachte stof. Afhankelijk van wat je fijn vind kun je een babydoll met of zonder slipje dragen. Niet ieder lichaam is hetzelfde, dus deze nachtjaponnen zijn meestal in elke mogelijke maat verkrijgbaar. Onthoud altijd goed: jij kan je pas sexy voelen wanneer je kleding draagt waarin jij je fijn voelt. Je vriendin heeft misschien een andere smaak dan jij en voelt zich eerder prettig in iets anders, en dat is prima!

 

Korset

Een korset is ook erg populair in de wereld van de sexy lingerie. Een korset is een soort pakje wat je over je middel aantrekt. Hierbij is het erg belangrijk dat je de goede maat kiest. Het mooie aan een korset is dat je deze vrij makkelijk groter of kleiner kunt maken. Een korset komt namelijk het mooist uit de verf wanneer deze perfect aansluit op het lichaam.

 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/bustier-corset/