Digitalk
Image default
Bedrijven

Kies uit goud, zilver, brons of zwart als u grafsteen gaat ontwerpen

Wist u dat u de keuze heeft uit goud, zilver, brons of zwart? Wat is uw favoriete kleur? ls er een dierbare overleden is, wordt er vaak voor gekozen om de grafsteen te bewerken. Op deze manier geeft u een persoonlijk karakter aan de grafsteen. Door de grafsteen zelf te ontwerpen, zorgt u ervoor dat de steen goed past bij de overleden dierbare. Bij een bedrijf als TOWA heeft u de mogelijkheid de grafsteen zo te laten maken als u dat wilt. Zo kiest u zelf de afmeting, het materiaal en de afwerking. Ook is het mogelijk om letters en accessoires op de grafsteen te laten plaatsen. Als u hier graag advies over wilt ontvangen, vertellen de medewerkers van het bedrijf u er graag meer over. Op deze manier doet u een waardevolle laatste eer aan uw overleden dierbare. Wordt de overledene gecremeerd in plaats van begraven? U kunt bij de specialist ook online een urn kopen.

Maak het persoonlijk als u een urn gaat kopen, ook online

Alles voor een respectvolle herinnering vindt u hier. Waar bent u naar op zoek? U kunt bij een specialist zoals TOWA terecht voor as-druppels. Dit is een urn gemaakt van glas die verkrijgbaar is in verschillende prachtige kleurschakeringen. Herdenk de dierbare op een waardige manier door een kleur te kiezen die past bij het karakter en de smaak van diegene. Ook biedt de specialist de mogelijkheid om de as-druppel te voorzien van een rvs-tekstring. Deze wordt om de druppel heen geplaatst. Hierop kunt u een persoonlijke tekst laten graveren, bijvoorbeeld een mooie quote, passende woorden of de naam van de dierbare. Met de combinatie van kleur en tekst maakt u van het item een bijzonder geheel. Hier heeft de as van uw dierbare een prachtige plek. Naast het ontwerpen van een urn, kunt u bij TOWA ook terecht als u een grafsteen wilt laten bewerken.

Als u een grafsteen wilt bewerken, zitten daar geen extra kosten aan

Interesse in de beste prijs-kwaliteitverhouding? Neem in dat geval eens contact op. Bij een specialist als TOWA is elke grafsteen die ze maken maatwerk. De grafsteen is een laatste gebaar van eer aan een overleden persoon. Met een maatwerk grafsteen geeft u een persoonlijke tint aan het graf van de overleden dierbare. Bij de specialist mag u de grafsteen altijd volledig naar eigen wens ontwerpen. Hier worden geen extra kosten voor gerekend. Het ontwerpen van een grafsteen gebeurt op basis van vier stappen: kies de afmeting van de steen, kies het materiaal en de kleur, maak de grafsteen op met letters en afbeeldingen en verstuur de order. Naast grafstenen op maat kunt u bij de specialist ook terecht als u online een urn wilt kopen.