ICT Ede

Digitalk

ICT Ede is een belangrijk begrip voor Cloudbeheerder.it. Het begrip omvat namelijk alle ICT-werkzaamheden in de omgeving van Ede, de plaats waar Cloudbeheerder.it is gevestigd.

Waarom ICT Ede?

ICT Ede is een begrip dat wij hebben bedacht om de omgeving van Cloudbeheerder.it te omschrijven. Alle ICT-werkzaamheden in Ede en omgeving vallen binnen dit begrip. Cloudbeheerder.it is een bedrijf dat organisaties en bedrijven wilt ontzorgen op het gebied van ICT. Het liefst willen zij ervoor zorgen dat organisaties overstappen op de cloud, omdat er heel veel voordelen aan de cloud zijn verbonden. Echter verzorgen ze ook de ICT-omgeving van bedrijven die nog op de traditionele manier gebruik maken van ICT. In principe staat het bedrijf klaar voor alle problemen die met ICT te maken hebben.

 ICT Ede als begrip

ICT Ede is het begrip waarmee wij als bedrijf een omvattende term hebben voor alle bedrijven in Ede en omgeving die nog niet klant zijn bij ons. Het is dan ook een heel breed begrip, omdat onze klantengroep nog niet zo groot is. Echter vinden wij het wel heel belangrijk om te focussen op de bedrijven die vallen onder het begrip ICT Ede, want dat zijn onze toekomstige klanten. Wij denken namelijk dat wij veel bedrijven heel goed kunnen ondersteunen met hun ICT en dat wij de ideale partner zijn wanneer een bedrijf over wilt stappen naar de cloud.

Toekomst

Het gaat niet lang meer duren voordat de Nederlandse samenleving zich realiseert wat het gemak is van de cloud. Tegenwoordig maakt iedereen al gebruik van de cloud, zonder dat de meeste mensen het door hebben. Hiermee wordt eigenlijk wel duidelijk gemaakt wat het gemak is van de cloud, mensen kunnen alles online opslaan, zodat ze overall toegang hebben tot hun bestanden. Dit is dus eigenlijk de ideale manier van werken. Vandaar dat het ook tijd is voor bedrijven om over te stappen op de cloud.

http://www.cloudbeheerder.it/35983/ICT-Ede