Digitalk
Image default
Bedrijven

Het ontstaan van internet

Bijna alle mensen in de wereld gebruiken het internet. Het internet wordt gebruikt om informatie op te zoeken, muziek te luisteren, mails te versturen en ga zo maar door. Je kan internet tegenwoordig voor heel veel doeleinden gebruiken. Maar sinds wanneer bestaat en internet en hoe is het tot stand gekomen?

 

De geschiedenis van het internet

Het internet is begonnen als ARPANET. Dit was een militair netwerk, dat in 1969 in de verenigde stagen is gebouwd en ontworpen. In eerste instantie was dit internet alleen maar beschikbaar voor de overheid en het onderwijs. Jaren later werd het internet ook beschikbaar voor de rest van de wereld. Het internet is helaas niet gratis, er zijn verschillende aanbieders. Een voorbeeld van een aanbieder is Windows, dit merk verkoopt het internet, tools en apparaten waarop het internet aan aangesloten kan worden.

Conditional formatting Excel

Een voorbeeld van een tool is Excel. Dit is een programma uit het Office- pakket van Microsoft. Het programma wordt door heel erg veel mensen gebruikt. Je herkent het wel; oneindig veel sheets met oneindig veel data. Hiervoor is gelukkig een oplossing bedacht; conditional formatting Excel. Deze functie zorgt ervoor dat een sheet uit Excel snel overzichtelijk wordt, het is dus een praktische oplossing wat deze functie vervult.

 

Excel

Ook al wordt Excel veel gebruikt, er zijn maar een aantal mensen die het programma in de puntjes beheersen. Er zijn namelijk veel verschillende functies in het programma, waarvoor een duidelijke uitleg zeker nodig is. Hierdoor zijn er veel cursussen en lessen te volgen over het programma. Deze cursussen zorgen ervoor dat je sneller het programma beheerst en effectiever kan werken met Excel. Al met al is het een echte aanrader voor veel kantoorbanen, bij deze baan is Excel namelijk heel belangrijk. Heeft u dus moeite met dit programma, zoek vooral hulp!

 

https://hulpbijexcel.nl/conditional-formatting-excel/