Digitalk
Image default
Bedrijven

De leukste werkvakanties

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière of ben je net afgestudeerd? Als je zin hebt in een avontuur en van reizen houdt, overweeg dan eens om een tijdje te gaan werken in het buitenland. Naast dat je vaak zinvol werk doet, is het een unieke ervaring om een tijdje mee te draaien in een andere (werk)omgeving. Bovendien kan je in je vrije tijd genieten van alles dat het land te bieden heeft. Hier onder een aantal opties om in het buitenland aan de slag te gaan.

Klantenservicemedewerker in Portugal of Spanje

Ben je klantvriendelijk en vind je telefoneren geen probleem? Dan kan je aan de slag als klantenservicemedewerker in Portugal of Spanje. Je werkt in een leuk team voor bijvoorbeeld webwinkels of energiemaatschappijen. Na het werk kan je genieten van zon, zee en strand.

Verpleegkundige op Bonaire

Als je werkzaam bent in de zorg, kan je je ook aan de slag gaan op Bonaire. Het voordeel is dat deze eilanden onder Nederland vallen en er dus ook de Nederlandse taal gesproken wordt. Doordat er op Bonaire weinig verpleegkundigen zijn, zijn er voldoende vacatures Bonaire. Je doet dan ook erg nuttig werk. Op Bonaire schijnt het grootste deel van het jaar de zon, en het eiland heeft genoeg te bieden om ook te genieten. Je kan zelf op internet zoeken naar vacatures Bonaire, maar je kan ook iemand inhuren die de beste vacatures Bonaire voor jou zoekt.

Au-pair in de Verenigde Staten

In de Verenigde Staten van Amerika is het heel gebruikelijk voor mensen om een au-pair in huis te nemen. Als je goed bent met kinderen, is dit een erg leuke manier om reizen en werken te combineren. Je woont in bij je gastgezin en verzorgt de kinderen en doet huishoudelijke taken. In ruil daarvoor krijg je kost en inwoning plus geld. Ook is er de mogelijkheid om vakken te volgen aan een Amerikaans college.  In je vrije tijd kan je er natuurlijk op uit om de omgeving te ontdekken.

 

https://www.healthz.eu/werken-op-bonaire/