Unieke werkplekken en evenementenlocaties in Amsterdam – C-Bèta

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Bij C-Bèta heeft u de keuze uit grote en kleine bijzondere evenementenlocaties in omgeving Amsterdam. Zijn unieke evenementenlocaties waarin ongeveer 50 mensen passen nog iets te groot voor u? Dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan zoals de ODS Container of de Finch. Deze bijzondere evenementenlocatie zijn geschikt voor kleine vergaderingen, presentaties of één-op-één-gesprekken.

Evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan; circulaire werkomgeving. Wanneer u kiest voor C-Bèta gaat u werken in één van de meest unieke en bijzondere werkplekken van Amsterdam. Op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Circulair en duurzame ruimte Amsterdam

Vanuit onze circulaire filosofie is er gekozen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze unieke evenementenlocaties en bijzondere werkplekken. Wij kunnen onszelf daarom met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Wilt u graag een catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden u een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.digitalk.nl/