Schakel professionele dienstverlening in zodra een medewerker voor uw melkveehouderij wordt gezocht

Personeel voor het invullen van arbeid op uw melkveebedrijf is niet altijd even makkelijk te vinden. Het personeel voldoet niet aan uw eisen of is niet tijdens de gewenste periode beschikbaar. Heeft u al langere tijd gezocht naar een medewerker voor in uw melkveehouderij, maar heeft u niemand kunnen vinden? Erg vervelend! Zeker omdat het werk niet stil blijft staan. Op melkveehouderijen worden vaak al lange dagen gemaakt en daarnaast komt u ook nog eens handen te kort. Dan houdt u niet veel tijd over om ook nog eens op zoek te gaan naar nieuwe medewerkers. In dat geval kunt u gelukkig wel rekenen op de professionele dienstverlening van Sterwerk. Dit bureau heeft zich gespecialiseerd in het matchen van personeel en opdrachtgevers in de melkveehouderij sector en zorgt ervoor dat u de hulp krijgt die u nodig heeft!

Vacature openstaan voor medewerker melkveehouderij gezocht? Schakel een bureau in!

Nieuw personeel, snel gevonden? Klinkt dat niet aantrekkelijk? Heeft u een vacature opengezet waarbij er een medewerker melkveehouderij wordt gezocht? Heeft u erover nagedacht welke kanalen u hier het best voor kunt gebruiken? Dient u de vacature in bij een uitzendbureau of gaat u zelf op zoek? Gebruikt u hier social media voor of een ander platform? Het belangrijkste bij een dergelijke, specifieke vacature, is dat deze zoveel mogelijk zichtbaar wordt gemaakt voor mogelijke kandidaten. Heeft u zelf geen platform, of is dit erg beperkt? Schakel dan de experts van Sterwerk in om voor u de ideale kandidaat te vinden! U maakt dan gebruik van professionele dienstverlening en een goede match voor uw bedrijf is gegarandeerd!

Medewerker melkveehouderij gezocht op detacherings- of uitzendbasis

Van korte tot lange periodes. Één of meer werknemers. Wist u dat u de medewerker waar u naar heeft gezocht voor op uw melkveehouderij, via Sterwerk kunt inhuren. Binnen de sector is er vaak behoefte aan arbeidskrachten op tijdelijke- of seizoen basis. Daarom kunt u bij Sterwerk kiezen voor een uitzend- of een detacheringscontract. Bij uitzenden kiest u voor een medewerker die u voor een bepaalde periode inhuurt. Dit type contract houdt veel opties voor flexibiliteit open. Wilt u voor langere tijd iemand inhuren? Kies dan voor een detacheringscontract. De medewerker komt dan bij Sterwerk op de payroll te staan, dus u hoeft zich ook niet bezig te houden met de administratieve afhandeling.