Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Meer controle door een tijdregistratiesysteem

Tijdregistratiesystemen worden door veel werknemers als een last ervaren. Het geeft vaak een gevoel van gecontroleerd of in de gaten gehouden worden. Toch is het belangrijk om als werkgever een tijdregistratiesysteem, bijvoorbeeld een prikklok, te hebben. Ervaart u hierin veel weerstand van uw werknemers, dan kan het helpen om uit te leggen waarom het gebruik van een tijdregistratiesysteem van EasySecure International ook voor de werknemer voordelen heeft. Het zijn vaak punten waar de werknemer niet over na heeft gedacht en zich op deze manier meer in uw positie kan verplaatsen.

De voordelen voor de werknemer

Als u overgaat naar een tijdregistratiesysteem van EasySecure International dan kan dit voor u als werkgever verschillende doelen hebben en het kan ook voordelen voor u als werkgever hebben. Echter is het slim ook de voordelen voor de werknemer ook te benadrukken zodat zij de keuze voor een dergelijk systeem misschien beter begrijpen:

  • U bent als bedrijf bij wet verplicht om een goede aanwezigheidsadministratie bij te houden.
  • In het geval van calamiteiten kunt u door middel van een dergelijk systeem zien welke werknemers er nog in het pand aanwezig zijn.

Afhankelijk van het contract dat een werknemer heeft krijgt hij of zij betaalt naar aanleiding van de uren die geregistreerd zijn op het systeem door bijvoorbeeld een prikklok. U wilt toch graag betaald krijgen voor de uren die u werkt.

Kies het juiste systeem voor uw bedrijf

EasySecure International is een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei registratiesystemen en kan uw bedrijf voorzien van het systeem dat het beste bij u past. Bij EasySecure International ligt de focus op hoogwaardige kwaliteit en de nieuwste technologieën. Zo bieden ze bijvoorbeeld de prikklok in een modern jasje aan, maar u kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld toegangscontrole, aanwezigheidsregistratie of bezoekersregistratie en daarnaast nog tal van andere zaken.

Gerelateerde artikelen

Een goede voorbereiding met een advocaat in ondernemingsrecht uit Nijmegen

Een professioneel schoonmaakbedrijf voor jouw pand in Rotterdam of Utrecht

Laat opvallende gevelreclame op maat ontwerpen