Digitalk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak kennis met dé makelaar uit Den Haag

Agterberg Makelaardij is dé makelaar uit Den Haag met een team jonge professionals. Allemaal hebben ze veel kennis van de huizenmarkt en er is ongeveer 30 jaar aan ervaring onder het dak aanwezig. Door deze opgedane kennis en ervaring kan er gesteld worden dat zij inzetbaar zijn op vele disciplines, maar de specialismes liggen bij aan- en verkoop, aan- en verhuur en woningtaxatie in Den Haag. Naast het grote aanbod in dienstverlening ontdekt u bij dit kantoor dat duurzaamheid een belangrijk aspect is. Er zijn energiezuinige aanpassingen gedaan, zoals zonnecollectoren op het dak en het zo min mogelijk gebruiken van de printer. Dit betekent dat de correspondentie tussen en deze makelaar uit Den Haag vooral via mail of persoonlijk wordt gedaan.

U wordt geholpen bij vastgoedbeheer

Wanneer u op zoek bent naar iemand die u kan ondersteunen bij vastgoedbeheer wilt u dit natuurlijk bij een betrouwbaar persoon doen. Daarom schakelt u de hulp in van Agterberg Makelaardij. Zij helpen u bij de opbouw van uw pensioenvoorziening, het spreiden van investeringen en meer. Het is altijd slim om na te denken over een geschikte investering en u haalt veel uit de investering in stenen. Bent u benieuwd wat eruit te halen valt? Dan gaat u in gesprek met deze professionele makelaar uit Den Haag!

Een huis kopen via de veiling

Heeft u zich ingelezen in het aanschaffen van een woning via de veiling? Pas op, want dit is vaak complexer en risicovoller dan u denkt. Laat u zich vooral goed informeren naar alle mogelijkheden door deze sterke makelaar uit Den Haag. Zij hebben namelijk als een van de weinige makelaardijen écht kennis van woningen aankopen op de veiling, namens particulieren en banken maar ook beleggers. Het bewijs dat deze makelaar de juiste hulp aanbiedt, is doordat zij aangesloten zijn bij koopeenveilinghuis.nl. Hierop zijn zij te vinden als Erkend Veiling Makelaar.

Gerelateerde artikelen

Energietransitie – relevant voor iedereen

Hulp van deze belastingadviseur nabij Tilburg

Eenvoudig uw AOV online afsluiten: een must voor werkend Nederland