Breng zaken op orde dankzij effectieve loonverwerking

Merkt u dat u veel tijd kwijt bent met de loonverwerking binnen uw bedrijf? En zou u deze tijd aan andere zaken willen besteden? Wat dacht u ervan om de loonverwerking uit te besteden aan EB Portaal! Dit is een centrum voor salarisverwerking, HR-advisering, verlof en verzuim. Al jarenlang ontzorgen zij bedrijven binnen verschillende sectoren. Zo weet u zeker dat uw administratie op een correcte wijze bijgehouden wordt. U wilt zich toch ook bezig kunnen houden met de corebusiness binnen uw bedrijf? Het overzicht behouden met EB Portaal? Kom dan eens langs bij het loket in Ede en geef uw zorgen uit handen.

De voordelen van loonverwerking

Wanneer u kiest om uw loonverwerking uit te besteden, zult u al snel verschillende voordelen ervaren. Zo bent u intern geen kosten kwijt aan administratief personeel en krijgt u antwoord op uw continuïteitsvraagstukken zoals vakanties of arbeidsongeschiktheid. Daarnaast heeft u te allen tijde de actuele gegevens van uw werknemers en zakenrelaties binnen handbereik. U ontvangt namelijk een digitaal personeelsdossier waar alle relevante informatie instaat en welke eenvoudig te bewerken zijn. Mocht een werknemer langdurig ziek zijn of op vakantie gaan, dan past u dit eenvoudig aan. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de gehele loonverwerking en bijhorende administratie uit te besteden.

Een veilige manier van loonverwerking

Vandaag de dag is privacy erg belangrijk. Ook het EB Portaal is hiervan bewust. Daarom zijn de vertrouwelijke gegevens enkel bereikbaar via een veilige internetomgeving welke beveiligd is met een SSL-sleutel. Hierdoor zijn gegevens niet leesbaar voor derden en kan informatie niet zomaar gewijzigd worden. U herkent de beveiligde website aan het ‘gesloten slotje’ in de onderste balk van de webbrowser. Dus of het nu om loonverwerking, verlofregistratie of verzuim gaat, uw gegevens zijn veilig bij het EB Portaal. Hier wordt de brede definitie van Employee Benefits gehanteerd, wat alles omvat betreft diensten die u concreet ter beschikking stelt aan uw werknemers en alle op geld te waarderen regelingen.